Успяхме да намерим донякъде ефективно лечение на коронавирусната инфекция, не

...
Успяхме да намерим донякъде ефективно лечение на коронавирусната инфекция, не
Коментари Харесай

Д-р Монев от Германия: Смъртността от COVID е 10 пъти по-голяма отколкото при грипа, защото...

Успяхме да намерим ненапълно дейно лекуване на коронавирусната зараза, не успяхме да се оправим с страстта на хората, които не имат вяра, че има такова заболяване. Този коментар направи пред БНР доктор Стоян Монев, доктор на първа линия в Covid бранш в общинска болница в Германия.

„ Това, което успяхме, е да намерим най-малко ненапълно дейно лекуване. Докато преди имаше лечебни заведения, в които никой не оцеля след интензивно лекуване, през днешния ден става дума за по-малко случаи на умряли на брой болни.

Въпреки това концентрацията е огромна – в някои дни имахме над 30 хиляди инфектирани в Германия за един ден. Това успяхме да научим със самото лекуване.

Не успяхме да се оправим с страстта на хората, които не имат вяра, че има такова заболяване или имат вяра, че то е някакво свръхлеко и не носи никаква заплаха за публичната сигурност. Това е прочувствена позиция.

Това не е позиция, основана на обстоятелства. Ние не успяхме с тези обстоятелства да предизвикаме някакъв разсъдък или някакво примирение най-малко пред паметта на хората, които починаха “, сподели доктор Монев в предаването „ Преди всички “.

„ От март до ноември имаше толкоз доста смъртни случаи, колкото през декември единствено. Може да си визиите защо повишаване на тежките случаи в интензивните браншове става дума “, уточни доктор Монев.

И акцентира:
Всеки може да ревизира, че от Covid пневмония към днешна дата смъртността е 10 пъти по-голяма, в сравнение с при грипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР