Успях да преборя рака! Откриха ми го, когато бях на

...
Успях да преборя рака! Откриха ми го, когато бях на
Коментари Харесай

Мани разтърси: Рак! Даваха ми 4 месеца живот

 " Успях да преборя рака! Откриха ми го, когато бях на 18 година Имам шест интервенции в чужбина. Беше тежка битка. На предпоследната интервенция ми споделиха, че ми дават 4 месеца живот. "

Това самопризнание направи Мани от " Игри волята ". Най-скандалната участничка в тазгодишното шоу минава през куп проблеми. Майка й е алкохоличка и Мани сама би трябвало да се оправя с компликациите в живота още като тийнейджърка.

Преди години Мани се сбива с служител на реда. Докато кара, бургазлийката с виетнамски корени е спряна от пътни ченгета. Зачудени по какъв начин кара скъпа кола, те я попитали какъв брой " взима на час ". Мани се вбесява от думите на ченгето. Излиза от колата и стартира да го постанова.

" Когато ми желаеха документи и видяха моето име на талона, ме питаха с подигравка чия е колата. Въпросът, който ме издразни най-вече, въпреки всичко съм раздразним темперамент, беше какъв брой взимам на час, с цел да карам такава кола. Съответно аз незабавно му скочих с глава " - споделя Мани. Пострадалото ченге завежда дело против обилната кокона. В съда Мани държи на своето.

" Пред съдията заявих, че даже да ми се случи още веднъж, отново бих постъпила по този метод. За мен това е оскърбление. Уронва ми престижа. Това, че млада жена кара скъпа кола, не значи, че е компаньонка. Аз знам с какъв брой труд съм постигнала всичко, а хората виждат единствено нещата, които другите имат, само че не ги интересува действително по какъв начин са го постигнали. На никого не му пука, че работя по 16 часа ", споделя още Мани.

Тя разкри любопитни детайлности от присъединяване си в " Игри на волята ". Мани показа, че е симулирала в едно от тестванията. Тя бе упрекната от другите племена в симулацията, но брюнетката до момента постоянно отхвърляше да е лъгала в игрите.

" Единственият път, в който симулирах, беше всеобщо решена тактика. Когато понтонът беше на 200 метра и беше ясно, че в случай че потегли да плавам, ще забавим играта доста, взехме решение да вляза и да се направя на крампирала. Всъщност се получи полусимулация, тъй като, когато минавах стълбата, си нараних краката и когато влязох във водата, се получи като крампа. Не беше болежка за умиране, само че тактиката се оказа печеливша, тъй като победихме и отидохме на резиденция. След това си счупих палеца на десния крайник и фалангата. След края на шоуто още не съм се възстановила ", прибавя Мани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР