Успоредно с премиерата на изцяло новото и четвърто поколение на хитовия

...
Успоредно с премиерата на изцяло новото
и четвърто поколение на хитовия
Коментари Харесай

HONDA ускорява електрификацията си в Европа

Успоредно с премиерата на напълно новото и четвърто потомство на хитовия си в глобален мащаб модел Jazz, през днешния ден Honda анонсира проектите си за сериозно ускоряване на тактиката за електрификация на портфолоито си.

От Honda анонсират, че проектите на марката предвиждат всички съществени модели на компанията да бъдат електрифицирани до 2022 година, което е с три години по-рано от първоначално оповестеното. През следващите 3 години, компанията ще стартира шест електрифицирани пазарни оферти, като всички те ще станат част от новото семейство e:Technology, а първите две попълнения ще бъдат изцяло електрическата Honda e и хибридът (Fit).



"Скоростта на смяната в регулациите, пазара и потребителските настроения в Европа значи, че прекосяването към електрификацията се случва по-бързо от където и да било в света ", коментира Том Гарднър, старши вицепрезидент на Honda Motor Europe. "След като скоростта на промените продължава да се усилва, ние би трябвало да действаме по-рано, за да отговорим на тези предизвикателства възможно най-добре ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР