Успоредно премиерата на новия Veloster, североамериканското подразделение на Hyundai разпространи и първите

...
Успоредно премиерата на новия Veloster,
североамериканското подразделение на
Hyundai разпространи и първите
Коментари Харесай

Новият Hyundai Veloster N идва с 275 конски сили

Успоредно премиерата на новия Veloster, североамериканското поделение на Hyundai популяризира и първите подробности за първото предложение от N-семейството си, което ще бъде стартирано на американския пазар.

Новият Hyundai Veloster N, който е създаден от глобалния развоен център на марката в Намянг и е усъвършенстван на легендарната писта Нюрбургринг в Германия, идва с двулитров турбоагрегат, който е в състояние да генерира максимална мощност от 275 конски сили, и ще бъде пуснат в произвеждане през септември тази година. Първите му продажби в Съединени американски щати ще бъдат осъществени през последната четвърт на тази година.

“Veloster N ще придвижи Hyundai на ново ниво потребителски интерес от страна на истинските запалянковци зад кормилото ”, коментират от Hyundai. “Veloster N е още един пример за опциите на Hyundai Motor в създаването на вълнуващи спортни автомобили с впечатляваща динамичност и привличаща досегаемост ”



С електронно следено окачване с пет режима на работа- Normal, Sport, N, Eco и N Custom, Veloster N идва с 19-цолови алуминиеви джанти, суперспортни гуми Michelin Pilot SuperSport, специално създаден аеродинамичен пакет, спортни седалки със специална тапицерия, специфичен N волан, уникален инструментален блок, шестстепенна механична предавателна кутия с пай ход на лоста и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР