Успешното реализиране на експертния кабинет Габриел е важно не за

...
Успешното реализиране на експертния кабинет Габриел е важно не за
Коментари Харесай

Христо Терзийски:Успешното реализиране на експертния кабинет Габриел е важно не за ГЕРБ-СДС, а за България

Успешното осъществяване на експертния кабинет " Габриел " е значимо не за ГЕРБ-СДС, а за България, съобщи депутатът от 10МИР Кюстендил Христо Терзийски.

Липсата на бюджет ще блокира основни обществени системи в страната и ще удари тежко най-уязвимите групи. Общините към този момент са пред банкрут, уточни още Терзийски.

" Без постоянно държавно управление се отдалечаваме от средствата по Плана за възобновяване и резистентност, от Шенген и Еврозоната. Обричаме страната към този момент освен на политическа рецесия, само че и на стопански срив, който няма да може да бъде преодолян години наред.

Това може би не е значимо за тези, които гледат на присъединяване си в политиката като на бизнес-проект, който в случай че се провали, просто си отпътуват и пробват нещо ново.

Но ние, които оставаме в България, с цел да продължим да работим за нейното развиване, доста добре осъзнаваме своята отговорност и до последно ще поставим всички старания, с цел да убедим останалите сътрудници в 49 Народно заседание ", безапелационен е Терзийски.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР