Успешните и магични дни са тези, в които имаме късмет

...
Успешните и магични дни са тези, в които имаме късмет
Коментари Харесай

Най-успешните и късметлийски дни през януари

Успешните и магични дни са тези, в които имаме шанс и в които се усещаме по-добре от нормално. Различни събития могат да бъдат повода за това, а експертите описаха какви удобни дни ни чакат през първия месец на годината.

В изброените дни е потребно да се отдадете на действия, които ви вършат щастливи. За да повишите настроението и продуктивността си през подобен ден, можете да опитате утринни ритуали като йога, медитация или извършения за тонус. В този случай ще ви бъде още по-лесно да разрешите насъбраните проблеми, поучават от edna.bg.

Ето кои ще са най-успешните дни през януари:

1 януари – Огледална дата

01.01 е значим ден, в който доста от нас ще имат шанс в нов бизнес. Полезно е да прекарате първия ден от годината в каузи, тъй че не трябва да се разсейвате от нищо отрицателно. Ако нещо не ви удовлетворява, не го правете в първия ден на 2022 година

2 януари – Преход на Меркурий във Водолей

На 2 януари планетата ще бъде в единадесетия дом на хороскопа, където ще остане до 25 януари. Този ден и идващите три седмици ще бъдат удобни за работа, извършване на покупки, другарство, основаване на нови познанства. Посветете този ден на романтика или бизнес.

3 и 4 януари – Пик на метеорния поток Квадрантиди

Квадрантидите ще бъдат дейни през цялото време на годината, само че пикът им ще бъде на 3 и 4 януари. Този звездопад има доста мощна сила. От астрологична позиция третият и четвъртият ден от годината ще станат доста удобни за започване на значим бизнес, решение на насъбрани проблеми.

18 януари – Край на ретроградния Уран

На 18-и ненадейно ще изчезне отрицателната сила, която се е натрупвала в нас отдавна. От този ден доста от нас ще могат да не помнят предишното и да насочат погледа си към бъдещето. Уран ще ви помогне да се пречистите от страхове и комплекси. Този ден ще бъде цялостен с приятни изненади.

24 януари – Марс минава в Козирог

На 24 януари планетата ще премине в знака на Козирог, където ще остане до 5 март. Финансовият бранш ще процъфтява, защото наличието на Марс в десети дом на хороскопа основава отлични условия за работа и взимане на значими решения. Много от нас ще могат да излязат от зоната си на комфорт и да подхващат дейности.

29 януари – Край на ретроградната Венера

В този ден Венера ще стартира своето непосредствено придвижване, заради което ще бъдем заредени с сила и позитиви. Тази планета ще ни даде мощен позитивен подтик. Много хора ще станат доста по-продуктивни освен на 29-и, само че и през останалите единадесет месеца от годината.

30 януари – Перигей на намаляващата Луна в Козирог

На 30 януари Луната ще бъде в перигей по отношение на Земята. Това значи, че дистанцията ѝ до нас ще бъде понижено до най-малко. Това доста ще усили силата на Луната. Ако вземем поради, че в този ден намаляващата Луна ще бъде в съзвездието Козирог, можем да заключим, че денят ще бъде доста работлив.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР