Успешните хора прекарват време с други успели хора. Причината по-скоро

...
Успешните хора прекарват време с други успели хора. Причината по-скоро
Коментари Харесай

6 хитри начина да се запознаете с влиятелни хора

Успешните хора прекарват време с други съумели хора. Причината по-скоро е в общите ползи, не в отвращение да поддържат връзка с другите, предава Мениджър Нюз.

Ако обичате спорта, ще ви хареса да се събирате с тези, които харесват обичаните ви тимове. Същото важи и за триумфа. Ако притежавате качествата, нужни за реализиране на триумф, евентуално ще желаете да се обкръжите с хора, които споделят вашите полезности.

И по този начин, какво да извършите, в случай че занапред се развивате в живота, а желаете да се свържете с авторитетни персони, които са отвън обкръжението ви? Може да се сближите с тях посредством следните 6 хитри техники.

Намерете медиатори. 

В днешно време не сме обременени от географските дистанции. Ако има някоя авторитетна персона, с която копнеете да се запознаете, вероятно познавате някой, който познава различен, който би могъл да ви показа на съответния човек.

Личното показване е доста по-ценно от студените молби, тъй че помислете добре кой би могъл да ви свърже с индивида, който търсите.

Например, преди доста години наех интелигентна млада жена за една маркетинг задача. Тя свърши отлична работа. Поддържахме връзка през годините след края на плана. Наскоро се оказа, че нуждая се от контакти в местна общинска група по икономическо развиване, само че не познавах никой там. Изведнъж си спомних, че някогашната ми служителка имаше фамилно име като това на президента на групата! Попитах я дали го познава и се оказа, че той е татко й. Светът е дребен! Нямах концепция кой е татко й, когато я наех, или че в миналото ще би трябвало някой да ме показа на него. Разбира се, щом тя му изясни кой съм аз, той оказа помощ и се радваше да се срещнем.

Дръжте се добре с всички и когато имате потребност от връзка с някой може да се изненадате кой ще ви се притече на помощ.

Помолете за изявление. 

Друга чудесна опция да се запознаете с авторитетни хора е да ги помолите за изявление, в случай че пишете публикация, книга или имате блог. Молбата ви би трябвало да е откровена, по тази причина, в случай че не сте чак толкоз заинтригувани от тях, по-добре не ги питайте. Най-бързият метод да се провалят едни отношения е като се стартира с недоразумение. 

Чрез тази техника ще предложите на авторитетния човек нещо скъпо в подмяна на времето му.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР