Успешните дни са дати, в които се случват благоприятни събития

...
Успешните дни са дати, в които се случват благоприятни събития
Коментари Харесай

8 вълшебни дни през септември

Успешните дни са дати, в които се случват удобни събития от астрологичен или различен темперамент. Експертите разкриха кои дни от септември ще бъдат такива.

Веднага би трябвало да се означи, че ще има доста сполучливи и магични дни през новия месец - цели 8 дати! Това се случва за първи път през 2022 и също по този начин си коства да кажем незабавно, че удобната сила няма да бъде уравновесена негативно, тъй като през септември има единствено два рискови дни, написа

Ето на кои дати шансът ще бъде на наша страна:

3 септември - Меркурий в съпротива с Юпитер

Една от най-малките планети ще бъде от другата страна на Земята по отношение на най-голямата. Това е един доста съразмерен, положителен и изпълнен с удобна сила ден. 3 септември ще бъде съвършен за пътешестване, връзка, търговия, работа, организационни задания, търсене на ентусиазъм. Ако от дълго време желаете да намерите нов мотор в живота си, нова цел, тогава действайте.

5 септември - Преход на Венера в Дева

Венера ще бъде в Дева от 5 до 28 септември. В този знак тя се усеща сносно, тъй че ни чака удобно време. Астролозите поучават да спортувате по-често, да посещавате лекари и като цяло да се грижите за здравето си. Освен това ден преди прехода Венера ще бъде в перихелий по отношение на Земята. Силата ѝ ще се усили, което ще направи първия понеделник на есента допустимо най-продуктивен.

9 септември - Огледална дата

Числото 9 ще бъде предвестител на огромни промени и то във всички вероятни сфери на живота. Животът ще се промени на първо място за тези, които в действителност го желаят. Деветката ще ви помогне да намерите метод да постигнете актуалните си цели. В този ден е по-добре да не бъдете мързеливи и да не трансферирате отговорността на сътрудници, другари и родственици. Ако в обозримо минало сте имали спорове с другари или родственици, девятката ще се опита да ги позволи.

16 септември - Нептун в съпротива със Слънцето

На 16-и Нептун и Слънцето образуват доста мощен тандем, който ще ни помогне да използваме интуицията си, с цел да вземем значими решения. Денят ще бъде изпълнен с доста мощна креативна сила, тъй че всеки, който се занимава с нещо изобретателно, би трябвало да бъде оптимално деен.

18 септември - Меркурий в съпротива с Юпитер

Меркурий е в съпротива с Юпитер на тази дата. Всъщност на 10-и той ще се обърне и ще стане назадничав, тъй че още веднъж ще срещне Юпитер по пътя си. Въпреки ретро етапа, този ден още веднъж ще бъде доста удобно време за промяна на ситуацията, финансова активност, работа, срещи, романтика и флирт.

23 септември - настава есенното равноденствие и преход на Меркурий

23 септември може да се назова най-благоприятният ден от месеца. Равноденствието е времето, когато силата на Слънцето и Луната са в баланс. Ще бъде спокоен и работлив ден, в който можете и би трябвало да работите неуморно. В същия ден ретроградният Меркурий ще се върне в Дева, което ще предизвика още по-голям поток от позитивна сила. Планетата ще остане в този знак до 9 октомври.

24 септември - Венера в съпротива с Нептун

Това е ден на силата и то към този момент не в метафоричен, а в дословен смисъл. Венера ще ни даде голям заряд от физическа мощ и жизнеспособност. Мнозина ще съумеят да преодолеят физическите неразположения. В този ден е потребно да отидете на фитнес, да ходите доста, да карате колело, да отидете на басейн. Ако желаете, можете да предприемете дълго пътешестване.

29 септември - Преход на Венера във Везни

До 22 октомври Венера ще бъде под въздействието на Везни. Това е най-благоприятната позиция на планетата. Ще станем по-позитивни, по-силни душевен и физически. Не единствено краят на месеца като цяло, само че и самият временен ден ще бъде извънредно удобен. Това е добър миг, в който е значимо да вървите напред и да не се страхувате от компликациите. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР