Успешни хора на изкуството ще предадат опита си на местните

...
Успешни хора на изкуството ще предадат опита си на местните
Коментари Харесай

Успешни хора на изкуството предават опит на младежи

Успешни хора на изкуството ще предадат опита си на локалните младежи. Това ще стане по време на конференцията Focus on success. Тя ще се организира за  втора поредна година на 17-и март, в художествената изложба „ Станислав Доспевски ” от 11:00 часа.

В изданието ще вземат участие шест лектори от шест сфери на изкуството - изобразително изкуство, музика, танци, спектакъл, литература и снимка. Сред гостите са четирикратната национална шампионка в жанр хип-хоп Росица Терзийска, която е с 20-годишна кариера в областта на танците и е имала участия с едни от най-големите български изпълнители; Лазар Вълчев, чийто път потегля от музикалната паралелка на СУ „ Георги Брегов ”, гр. Пазарджик и стига до огромната музикална сцена като реализатор, уредник и водещ; Ралица Генчева, която още с първата си издадена поетична книга печели премията „ Любима стихосбирка за 2016 година ” и Константин Еленков, артист към школата на Малин Кръстев, студент към НАТФИЗ и с кариера в професионалния спектакъл. Останалите лектори следва да бъдат оповестени през идващите дни на формалната страница на Съвета за младежка политика във фейсбук, а с цел да присъствате, би трябвало да се регистрирате на goo.gl/SwLnMa.

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която подтиква младежите към цивилен активизъм, посредством форми на неофициално обучение, младежко включване и други До момента Съветът е осъществил редица събития и акции в град Пазарджик, в това число подготвителен лагери за насърчаване на личностните умения, обществени полемики с програмисти,  графични дизайнери, младежките делегати на България към Организация на обединените нации и други, „ Зелен парадайс ”, „ Какъв ти е казусът? ”,  „ Нощ на литературата ”, TEDxPazardzhik и др.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР