Успешната жена е осъзнатата жена, жената, която познава себе си

...
Успешната жена е осъзнатата жена, жената, която познава себе си
Коментари Харесай

Лилия Георгиева: Успешната жена познава себе си, гъвкава е в поведението и мисленето си

Успешната жена е осъзнатата жена, дамата, която познава себе си доста добре, може да трансформира модели на мислене и държание, тази, която може да е гъвкава. Процесът на осъзнаване може да се случи, в случай че се забавят другите развой. Това стана ясно от думите на Лилия Георгиева, сертифициран кариерен съветник, лингвист, учител и НЛП мастър (б.ред.: НЛП - невро-лингвистично програмиране), в предаването " Човекът на фокус " на Радио " Фокус " в коментар по тематиката " Осъзнатата жена в актуалния свят ".

" За мен салдото не е равно систематизиране на времето сред всички значими функции. Това е тотално невероятно и в действителност не е и нужно. Аз избирам думата " естетика " и то вътрешна естетика. Тя се реализира, като правиш това, което ти е значимо и отделяш време и сила за значимите за теб функции. Когато знаем кое ни е значимо, слагаме границите си, всичко друго делегираме някому, в случай че е допустимо, в случай че не е допустимо, усъвършенстваме, с цел да ни лишава по-малко време и сила и се фокусираме върху значимите функции “, изясни Георгиева. 

Тя добави, че смяната е развой и най-много вътрешна промяна, като доста е значима поддръжката на колегата във всеки един миг от тези процеси.

Живко Кръстев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР