Успешната атака на украинците срещу Кримския мост (втора за последните

...
Успешната атака на украинците срещу Кримския мост (втора за последните
Коментари Харесай

Да взривим Тауър Бридж! - рашисти побесняха след атаката срещу Кримския мост

Успешната офанзива на украинците против Кримския мост (втора за последните 8 месеца) възмути съветските пропагандисти. Те желаеха Кремъл да се разплати по допустимо най-насилствен метод поради дързостта да се бомбардира структурата, свързваща Краснодар с нелегално окупирания от руснаците полуостров.

Главната редакторка на RT Маргарита Симонян се нахвърли против страна, която бе голословно упреквана от съветския режим и за офанзивата против Кримския мост през октомври 2022 година - Англия.

" Ако е истина, че офанзивата против Кримския мост е била осъществена благодарение на английските специфични служби, това прави ли Тауър Бридж законна цел? Според мен - да ", разгласи журналистката в " Телеграм ".

В същата обществена мрежа изля своя пагубен яд някогашният съветски президент Дмитрий Медведев.

" Световният и нашият личен опит демонстрира, че е невероятно да се бориш с терористи с интернационалните наказания, заплашване или увещания.
Те схващат единствено езика на силата. Само персонални и напълно нечовешки способи.

Следователно е належащо да се взривят личните им къщи и къщите на техните родственици. Потърсете и елиминирайте техните съучастници, изоставяйки безвкусната концепция за правосъден развой против тях. Но главното е да се унищожи висшето управление на терористичните формирования, в каквито и пукнатини да се крият тези инсекти.

Трудно е, само че е допустимо ".

Най-популярният ефирен водещ в Русия Владимир Соловьов се поинтересува по какъв начин имат намерение да реагират съветските управляващи.

" Въпрос. " Банкова " (улицата, на която се намира украинското президентство) към момента ли стои, или към този момент има гигантски кратер? Зданието на Върховната рада към момента ли не е унищожено? Ами мостът над Днепър? Все още ли стоят? "

Терористът и някогашен боен министър на сепаратисткото образувание ДНР Игор Гиркин насочи своята гняв в напълно друга посока - към Кремъл.

" Няма какво да прибавя към това, което написах след последния атентат на Кримския мост: " отново ще ударят ". Пак ще ударят. По-голямо, от по-далеч, по-силно. Докато изумителните идиоти в Кремъл не се научат, че съглашения няма да има, че сътрудниците няма да ги схванат и да им простят и че войната би трябвало да бъде извоювана ".

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР