Успешен сезон за българските състезатели. Най- успешния, въпреки трудното финансово

...
Успешен сезон за българските състезатели. Най- успешния, въпреки трудното финансово
Коментари Харесай

Богдан Николов с инфаркт, въпреки финансовите затруднения федерацията закри успешен сезон



Успешен сезон за българските състезатели. Най- сполучливия, макар сложното финансово състояние, което към този момент е обикновено за федерацията. Отдавна не се надявам на страната. Всичко което през години до в този момент сме създали не е единствено моя заслуга. Това е заслуга на самите състезатели, на техните фамилии и на хората, които ги подкрепят. Моята премия за тези години е, че преди седмица получих инфаркт. Не е обикновено при толкоз оценки да нямаш финансиране. Оправданието е, че това е комерсиален спорт. Ако тръгнем да гледаме кой спорт е комерсиален, то първия е тениса и би трябвало да спрем да приказваме. Това мнение, че сме комерсиален спорт е на министър Кралев и всички би трябвало да се преценяват с него, това съобщи особено за предаването „ На финала “ президентът на БФ мотоциклетизъм Богдан Николов по време на специфичната церемония вечер с която централата закри сезона. проведена от Българската федерация по мотоциклетизъм.

През годината заложих моята лична къща в Плевен, като ипотека в интерес на отговорностите които има федерацията. Така получихме правото европейските ни първенци и техните подгласници да са с български лиценз. Тази ипотека е до края на 2018 година. През идната година отново ще имаме лицензи и само че в случай че на 31.12. 2018 федерацията не успее да си върне отговорностите, които към днешна дата са 850 000 евро за таксите за Гран При България от 2011 до 2014, къщата ще бъде взета и състезателите отново ще имат права, добави Николов.


На церемонията бяха наградени европейските и републиканските първенци и техните подгласници за 2017 година. Специален посетител беше президентът на международната мотоциклетна федерация за Европа доктор Волфганг Сръб, който получи специфичен плакет за заслуги в развиването и подпомагането на българския мотоциклетен спорт.

Спортната радакция на БНР получи премия за отразяването на надпреварите по мотоциклетизъм през сезон 2017, както и за медийното партньорство на кампанита на БФ Мотоциклетизъм " Не сме сами на пътя "!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР