Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН С всички нови дейности трябва

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
С всички нови дейности трябва
Коментари Харесай

Трудности и изпитания за две зодии, златен шанс за Близнацит...

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

С всички нови действия би трябвало да се заемете сутринта. Така ще разберете с какво би трябвало да се справите бързо и да постигнете първите триумфи. Приятели са подготвени да оказват помощ и може да разчитате на тях, само че с тези, които сте срещнали неотдавна, би трябвало да сте нащрек - могат несъзнателно да ви подведат или объркат. 

ТЕЛЕЦ

Днес покажете благосклонност към другите. Сутринта няма да е елементарно да намерите общ език с всички, само че в случай че не се обиждате и не се тревожите за дреболии, всичко ще бъде както би трябвало. С най-сериозните проблеми е добре да се справите сами. Съветите на близките надали ще ви бъдат потребни. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде забавен, изпълнен с вдъхновяващи събития. Той е подобаващ за вдишване на нещо ново. Познати ще се радват да ви оказват помощ да се справите с нещата. Ще имате опция да укрепите бизнес връзки и да създадете нови. Не са изключени срещи, които ще получат сантиментално продължение. 

РАК

Струва си да се разбързате. Днес ще извършите доста потребни неща, в случай че не губите време. Бизнес договарянията би трябвало да се възнамеряват за средата на деня. По това време ще бъдете доста ползотворни и другите ще ви слушат деликатно. Ще получите положителни вести отдалече.

ЛЪВ

Денят, въпреки и цялостен с обрати ще е потребен и цялостен с забавни неща. Няма незабавно да стане ясно върху какво да се концентрирайте. Ще отнеме известно време да помислите за настоящата обстановка и да вземете решение. Ще получите положителни препоръки и в случай че ги последвате, видимо ще опростите живота си. 

ДЕВА

Не би трябвало да планирате съществени неща при започване на деня, тъй като ще ви е мъчно да се концентрирате. Има риск да забравите или изгубите нещо от взор и няма да е допустимо бързо да се справите с новите задания. Но този интервал е доста подобаващ за довеждане докрай на започнатото по-рано. 

ВЕЗНИ

В началото на деня може нещата да не вървят по проект, само че не трябва да се тревожите прекалено много за това. Влиянието на позитивните трендове скоро ще се усили и ще видите нови благоприятни условия. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях. При бизнес договарянията би трябвало да бъдете по-внимателни.

СКОРПИОН

Днес няма да е допустимо да избегнете вълненията, само че потребни и забавни неща ще ви оказват помощ да се справите с страстите. По-добре е да не бързате с решения по отношение на персоналните взаимоотношения. Във всичко обвързвано с работа и бизнес, може да разчитате на опита и интуицията си. 

СТРЕЛЕЦ

По-добре е да не отлагате сложните каузи за дълго време. Колкото по-рано се заемете с тях, толкоз по-лесно ще бъде да съумеете. Освен това сутринта ще имате страхотни хрумвания, които ще ви оказват помощ и могат бързо да бъдат осъществени. Ще бъде елементарно да споделяте с близките. 

КОЗИРОГ

Не бързайте. Началото на деня няма да бъде изключително сполучливо от бизнес позиция. Преди да се заемете с нещо съществено, обмислете проектите си и се консултирайте се с тези, чийто опит ще ви бъде потребен. Може би през днешния ден ще разберете по какъв начин да привлечете вниманието на някого, който ви е впечатлил.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви удобен ден. Струва си да действате уверено и да не губите време в празни приказки. Сутринта е идеална за бизнес договаряния и разискване на въпроси, свързани с дълготрайно съдействие. Ще намерите освен съдружници, само че и същински другари.

РИБИ

Бъдете подготвени за изненади през днешния ден. Малко евентуално е да съумеете да се придържате към проекта, формиран преди този момент. Ще се наложи да импровизирате и да реагирате концепциите си в придвижване, само че сигурно ще го извършите добре. Няма да има непреодолими компликации и ще намерите метод да разрешите проблеми. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР