Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Не се нервирайте за дреболии

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Не се нервирайте за дреболии
Коментари Харесай

Изпитания и обрат в живота на две зодии, Стрелецът да внимав...

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Не се нервирайте за дреболии сутринта. Важно е да се настроите оптимистично. Ако го извършите, целият ден ще се окаже добър. Ще съумеете да приключите неща, за които дълго време не ви е достигало и това няма да изисква съществени старания. Покана за среща ще обърка проектите ви.

ТЕЛЕЦ

Днес би трябвало да ви води творчеството. Смелите хрумвания, които ще се появят, сигурно ще бъдат осъществени в близко бъдеще. Приятели и хора, които сте срещнали неотдавна, ще се радват да ви оказват помощ с това. Получените пари ще ви разрешат да организирате малко сантиментално пътешестване.

БЛИЗНАЦИ

Няма потребност да бързате. Началото на деня няма да е уместно за значими въпроси и съществени диалози. Интуицията ще ви подскаже, кои могат да бъдат отсрочени. Ще бъде потребно да се вслушате в препоръките на близки хора. Те ще ви оказват помощ да избегнете недомислени дейности. 

РАК

Денят ще е много изтощителен, само че като цяло няма да е неприятен. Ще имате доста работа, тъй че се пробвайте да не губите време за дреболии. Трябва да започнете с нещо съществено и значимо. Ако имате потребност от помощ, може да я потърсите без терзания. Втората половина на деня ще е подобаваща за пътешестване.

ЛЪВ

Не водете дълги диалози с тези, които в никакъв случай не са съгласни с вас. Не слушайте неприятни препоръки и не се поддавайте на провокации. Важните решения би трябвало да се пробвате да вземете независимо. Това ще ви помогне да избегнете неприятни моменти. По-добре е да не бързате, когато става въпрос за пари.

ДЕВА

Този ден е най-подходящ за отмора. Можете да се разсеете от уговорките си и да възстановите силите си, като си намерите неангажираща активност. Ще бъде потребно да си спомните за остаряло занимание, което още веднъж ще ви донесе позитивни страсти. Вероятни са непредвидени визити на другари.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да извършите всичко и не се тормозете, в случай че някои неща би трябвало да бъдат отсрочени. Денят ще мине добре, в случай че останете спокойни и не сте припрени. Не са изключени дребни компликации и недоразумения, само че те няма да имат съществени последствия и скоро ще бъдат забравени.

СКОРПИОН

Има доста неща, които желаете да измененията и това ще е по силите ви. Денят ще е подобаващ за решителни дейности. Ще се справите добре, с това което ви е затруднявало преди време. Лесно ще се разбирате с другите и в случай че желаете да угодите на някого, няма да ви се постанова да полагате старания за това. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Началото на деня няма да е уместно за взимане на съществени решения или осъществяване на значими действия. Сутринта ще бъде мъчно да намерите решение, което да удовлетворява всички. С течение на времето въздействието на позитивните трендове ще нараства. 

КОЗИРОГ

Не би трябвало да обсъждате значими въпроси, изключително в случай че поради тях към този момент сте имали различия с близките. Ще бъде доста по-приятно да говорите за по-дребните проблеми. Не са изключени положителни вести за някой ваш родственик. Трябва да внимавате с парите. Избягвайте непотребните разходи.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта е добре да се занимавате с неща, които сте отлагали дълго време. С поддръжката на звездите ще съумеете да се справите с тях. Денят е подобаващ за нареждане на дилемите по значимост, отървате от ненужното и корекция на разваленото. Не бъдете лекомислени във връзка с финансовите въпроси.

РИБИ

Не придавайте огромно значение на дребните различия, които могат да зародят сутринта. По това време не са изключени неприятни диалози, само че те скоро ще бъдат забравени и няма да повлияят на връзките ви. Важно е да не сте доста сериозни и да се държите общително. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР