Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Колкото по-малки са вашите очаквания

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Колкото по-малки са вашите очаквания
Коментари Харесай

Романтични изненади за Близнаците, две зодии да внимават

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Колкото по-малки са вашите упования през днешния ден, толкоз по-малко ще са разочарованията. Не хранете напразни очаквания и бъдете подготвени да се потрудите крепко. По-просто и дейно е да действате независимо, в сравнение с да търсите сътрудници. Ще се справите с всички проблеми, само че ще са нужни старания и самообладание.

ТЕЛЕЦ

Бъдете деликатни, обръщайте внимание и на най-дребните елементи. Ако взимате решенията без бързане и се вслушвате в препоръките на знаещите и опитни хора, ще съумеете да избегнете сериозните проблеми. Очаквайте приятни изненади. Ще срещнете хора, които от дълго време не сте виждали.

БЛИЗНАЦИ

Днес и звездите, и събитията са благосклонни към вас. Ще имате положителни хрумвания, незабавно ще пристъпите към тяхната реализация и бързо ще постигнете триумфи. Няма да е елементарно да намирате общ език с близките. Думите и постъпките ви ще се одобряват като странни. Очаквайте сантиментални изненади.

РАК

Днес ще постигнете отлични резултати, в случай че вярно се ориентирате в основала се комплицирана обстановка. Ще ви трябват фикция и креативност – през днешния ден те ще са ви предостатъчни. Обаянието също ще ви помогне. Вероятни са парични доходи. Сключените през днешния ден покупко-продажби ще са сполучливи.

ЛЪВ

Ден за виновни решения, които ще сложат начало на промени в живота ви. Съберете силите си и бъдете съществени. Ще имате триумфи, само че би трябвало да деянията самообладание и старание. Те ще вдъхновят и близките. Мнозина ще желаят да последват вашия образец. Старайте се въпреки всичко да не се претоварвате.

ДЕВА

Днес ще са нужни много старания от ваша страна, с цел да постигнете триумфи. Настойчиви сте, стремглаво преодолявате преградите и самоуверено търсите нови пътища към задачите си. Не бързайте да взимате значими решения и не приемайте нови отговорности. Свободата на деяние е доста значима за вас.

ВЕЗНИ

Всичко ще се подреди както би трябвало и триумфите няма да са надалеч, само че ще са нужни доста старания, с цел да преодолеете появилите се трудности. Околните ще ви дават забавни оферти и обещания. Доверявайте се единствено на тези, които не един път са доказвали, че заслужават това.

СКОРПИОН 

Ако желаете да постигнете нещо през днешния ден, ще се наложи да положите много старания. Важно е вярно да прецените своите благоприятни условия и да не се захващате със комплицирани и огромни планове, с които надали ще се справите сами. Потърсете помощници. Екипната работа ще докара до по-добри резултати.

СТРЕЛЕЦ 

Денят ще мине добре, в случай че се концентрирайте върху работата и не преживявате доста дребните недоразумения. Емоциите и паниките ще би трябвало да оставете на назад във времето. Ще се наложи да работите малко повече от нормалното, само че и резултатите, които ще постигнете, ще се окажат надалеч по-добри, в сравнение с сте предполагали.

КОЗИРОГ

Днес позитивното ще доминира. Ще съумеете да решите много комплицирани проблеми. Ще се  появява и нови задания, а вие може да се  почувствате съвсем незаменими. Това ще ви изиграе неприятна смешка, тъй че, не се главозамайвайте. Вниманието към детайлите ще ви помогне да завоювате уважението на близките.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще имате опция да укрепите старите настоятелен връзки и да започнете нови. Естественото ви омагьосване, непрестореност и неприкритост ще ви оказват помощ да извършите удобно усещане и да привлечете нови съдружници. Близки хора ще имат потребност от вашата помощ. Подкрепете ги.

РИБИ

Денят е подобаващ е както за независими дейности, по този начин и за начало на съдействие. Ще извършите потребни връзки и чудесно ще се разбирате с непознати хора. Желателно е съществено да се отнасяте към всевъзможни, дори и незначителни задания – по този начин ще се ориентирате по-лесно в заплетените обстановки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР