Успехът на Телерик никога не е зависел от финансиране от

...
Успехът на Телерик никога не е зависел от финансиране от
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Успехът на “Телерик” никога не е зависел от финансиране от ДС

Успехът на " Телерик " в никакъв случай не е зависел от финансиране от Държавна сигурност. Финансирането е било осъществено със лични средства и вложения от Summit Partners. Ако някой твърди нещо друго, това е неистина. За да потвърдя вярността на всяка дума, на драго сърце бих се подложил на полиграф или различен тест за разкриване на неистини. Тези изказвания са написани в един пост в " Фейсбук " от един от създателите на IT компанията, който се кандидатира за кмет от " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София " - Васил Терзиев. В своята обява той споделя в детайли за развиването на компанията, оповестяват от.

Ощес оповестяването на номинацията муВасил Терзиев беше нападнат поради това, че дядо му, татко му и чичо му са били сътрудници на " Държавна сигурност ". Въпрекиобясненията му, че той е срещу режимът, основал тази конструкция, офанзивите не престават и седмица по-късно.

Терзиев показва, че разяснява генезиса и триумфа на " Телерик " по две аргументи. Първата е тъй като за следващ път " се постанова внушението, че почтен триумф в България няма и зад всичко прозират генерали и куфарчета, " непочтен " и " фаворизиран " старт. " Втората причина е, че с този разказ се омаловажава трудът на хиляди хора, които са минали през компанията от основаването до продажбата ѝ. Тези хора са дали сърце и душа, с цел да съградим нещо особено, което е станало образец за доста други бизнесмени и модел за доста сътрудници, които в този момент имат лични компании ", показва Терзиев.

Той добавя, че триумфът на Телерик е родил десетки компании и стотици бизнесмени и десетки хиляди работни места и е оказал помощ на хиляди деца да се научат на програмиране и цифрови умения.

" Много е тъжно, че се постанова да се занимавам с разбиването на легенди и митове, вместо с градивни диалози за София. До момента политическите ми съперници и техните трубадури повтарят до безспир едни и същи операции. Това ли е вашата стратегия? Това ли са вашите хрумвания за София? Това ли е вашето вдишване на отговорност за всичко, което причинихте на града? Това ли е примерът ви за политическа класа, който демонстрирате на обществото? ", пита Терзиев. В края на поста си той отбелязва, че няма да се откаже.

" Съжалявам, че ви надцених. Но колкото и да ви се желае, няма да ме откажете. Нито мен, нито всички други хора, които им е омръзнало от вашите измами и опити да ни откраднете бъдещето ", споделя претендентът за кмет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР