Успехът на първата по рода си гала Triad Combat, в

...
Успехът на първата по рода си гала Triad Combat, в
Коментари Харесай

Тайсън Фюри може да дебютира в "Triad Combat"?

Успехът на първата по рода си церемония " Triad Combat ", в която Кубрат Пулев бе измежду основните настоящи лица, очевидно е повлиял и на други спортисти. В последно време не малко боксьори и ММА бойци изявиха предпочитание да се включат в новия военен спорт. Изглежда в сходно съревнование - борба сред ММА войник и боксьор, може да се включи и огромна звезда като .
Световният първенец на WBC в тежка категория беше провокиран от боеца в смесените бойни изкуства Франсис Нгану. Той го прикани да излезе против него по разпоредбите на който спорт желае. Евентуалната борба може да се състои след 22 януари, когато френският състезател ще се бие със Сирил Ган. Двубоят е съединителен за международната купа на UFC в тежка категория.
" След като си свърша работата на 22 януари, ще се удрям с теб съгласно всеки набор от правила, който поискаш. На кръг, в осмоъгълник или в телефонна кабина ", написа Нгану в Туитър. Отговорът на Фюри не се забави:
" Искаш да влезеш в моя свят, да ме предизвикваш и да излезеш в боксов мач. Това, което мога да подсигурявам, е, че ще бъдеш нокаутиран и ще платиш най-високата цена. Така че намерения ", написа той.
Нгану е френски играч на UFC с камерунски генезис, състезаващ се в тежка категория. Известен е измежду мнозина като " новият Майк Тайсън " и като Хищника. Той е 35-годишен.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР