Успехът на парчето "Още" на Поли Генова вече е международен.

...
Успехът на парчето "Още" на Поли Генова вече е международен.
Коментари Харесай

Поли Генова отново по MTV

Успехът на парчето "Още " на Поли Генова към този момент е интернационален. След като песента и видеото на певицата станаха шлагер още с стартирането им при започване на месец юни, в този момент и международният канал MTV ще завърти британската версия на сингъла. Тя се споделя "Can U Remember Me " и също като "Още ", е със вълнуващ темп за необикновено въодушевление. Текстът на песента още веднъж е на Поли и сътрудника й Влади Ампов-Графа, а беквокалите са дело на сребърната финалистка от най- огромното музикално шоу у нас "Гласът на България " Сара Сюзет Намба.

Именно Поли беше първата бг звезда, която MTV избраха за първото издание на MTV Varna beach. Мега-концертът се състоя на 15 юли в морската столица и провокира възторг измежду меломаните.

Освен по MTV, "Can U Remember Me " ще се върти и по MTV live HD. Парчето ще бъде издадено и в Израел и Холандия. И двете версии пък към този момент са публикувани в целия свят през най-големите интернет музикални платформи iTunes и Spotify.

Поли Генова дава обещание да изпее и новата британска версия на 15 септември на огромната поляна в Южния парк, с което ще открие най-големия безвъзмезден фестивал на София. Заедно с нея на сцената ще излязат и финалистите от "Гласът на България ". На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще събере хора от всички краища на града, с цел да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат дружно деня на София.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР