Успехът на книгите на Анджей Сапковски и този на игрите,

...
Успехът на книгите на Анджей Сапковски и този на игрите,
Коментари Харесай

Ето кога ще видим трети сезон ан The Witcher

Успехът на книгите на Анджей Сапковски и този на игрите, отдадени на Гералт от Ривия, беше задоволителен отзив за Netflix, че сериалът също няма да остане по-назад.
 Don't Look Up, The Witcher и кои филми и сериали са се гледали най-вече в стрийминг платформата по празниците
Какво се гледа най-вече по празниците в Netflix

Изненадите липсват

И се случи тъкмо това - първите два сезона на The Witcher се оказаха истински шлагер в стрийминг платформата. Да, пандемията забави доста втори сезон, с което повлия и на трети, несъмнено, който всички чакаме с неспокойствие. Но към този момент знаем още какъв брой остава, докато го забележим.

На специфичното почитател събитие Tudum от Netflix разкриха, че трети сезон ще бъде пуснат през лятото на 2023 година Малко необичайно време, тъй като свикнахме да виждаме сезоните през месец декември. Но въпреки това, чакането ще бъде с няколко месеца по-малко.

А и ще се гмурнем още веднъж в света на белокосия вещер доста по-скоро от предстоящото. От Netflix оповестиха, че този декември ще забележим spin-off сериала  The Witcher: Blood Origin . Както към този момент знаем, той е предистория на The Witcher и ще ни върне 1200 години преди познатите ни към този момент дейности.
 The Witcher: Blood Origin, Netflix и тийзър на предисторията на The Witcher
Първи тийзър на предисторията на The Witcher

Какво ли ни чака

Точно тогава, когато Сферите са се сблъскали и в един свят са се оказали хора, елфи, гноми и други създания и чудовища. Ще забележим и основаването на първия вещер. Към момента не знаем кой ще влезе в неговата роля, като има много спекулации за това. Но пък е ясно, че София Браун, Мишел Йео и Лорънс О`Фуарейн ще са в основните функции, а точната премиерна дата на The Witcher: Blood Origin е 25 декември, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР