Успехът е всичко, което решиш да бъдеш. Успехът е редица

...
Успехът е всичко, което решиш да бъдеш. Успехът е редица
Коментари Харесай

Chivas Regal и сп. Мениджър с корица, която оживява в ръцете

Успехът е всичко, което решиш да бъдеш. Успехът е редица дребни стъпки и решения, които подхващаме всеки ден. Понякога той се крие в това да се осмелиш да бъдеш първи. Точно както направиха шотландското бленд уиски Chivas Regal и сп. Мениджър. Двете компании сътвориха революционна корица, която безусловно оживява в ръцете. На пръв взор наподобява стилно, само че не и неизмеримо. На нея виждаме предприемачът Боян Бенев, на който са отдадени няколко страници в броя.

За смелата цифрова AR технология, вплетена в принта, подсказва бял квадрат с обръщение „ Влез на siab.bg и сканирай кода “. Само с един клик, от телефона, читателят бива пренесен в различен свят, този на добавената действителност. Технологията, която оферират от Chivas, е самобитен бленд – от офлайн към онлайн, изцяло from-print-to-digital преживяване. Неприлаганата по този метод до момента, AR технологията трансформира марката в модернист, който самоуверено излиза отвън рамката.

Същото прави и Боян Бенев, който от дребен съчетава в себе си разнородни качества, ползи, провали и инициативи, с цел да се трансформира в предприемачът, който е през днешния ден. Именно поради съвкупността от всички тях той е едно от лицата на най-новата акция на Chivas Regal - Success Is A Blend. През годините, на правилото проба-грешка, осъзнава, че от цел, бизнесът се е трансформирал в средство, посредством което да схваща същинската му стойност.

Какво има да ви каже Боян Бенев за триумфа? Купете майския брой на сп. Мениджър. Влезте в siab.bg. Сканирайте корицата. И ще видите триумфа от различен ъгъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР