Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на

...
Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на
Коментари Харесай

Ето я новата визия на Алекс Сърчаджиева

Усмивката още веднъж грее на лицето на Александра Сърчаджиева с помощта на близки другари като известния измежду звездите фризьор Николай Иванов – Нико. Талантливият коафьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния интервал от живота й и се стараел по всякакъв начин да я разведрява. Освен че бил постоянно отсреща за другарски диалози, Нико съумял да убеди актрисата, че една внезапна смяна във външния й тип ще й помогне да се почувства по-добре, въпреки и минимално.

Киркоров уважи майка си, отрупа гроба й с цветя

Така с неговата интервенция Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали прелестно сюрпризирани от смяната и Алекс непрестанно получавала похвали след зрелище, писа „ Ретро “.



Симона сподели бомби, Моника - зърна

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния спектакъл „ Терапевти “, а настрана от това се е нагърбила и с десетки други задължения, най-често свързани с воденето на събития от друг сан. Именно решението да не се отдръпва от сцената и работата й помогнало да потиска тъгата по загубата на обичания й Иван Ласкин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР