Усман Дембеле и Жан-Клер Тодибо са първите играчи на Барселона,

...
Усман Дембеле и Жан-Клер Тодибо са първите играчи на Барселона,
Коментари Харесай

“Лошите момчета” на Барселона първи започнаха с тренировките

Усман Дембеле и Жан-Клер Тодибо са първите играчи на Барселона, които са се явили за предсезонната подготовка на отбора, оповестиха от клуба. Днес те бяха единствените двама футболисти, които организираха занятие на клубната база.

Крилото продължава да се възвръща от травмата в дясното бедро, която получи в мача със Селта на 4-и май. Младият бранител пък беше част от младежкия тим на Франция на Световното състезание до 20 година, където “петлите” отпаднаха на 1/8-финалите. Интересното е, че точно Дембеле и Тодибо се славят с най-лоша дисциплинираност в състава на каталунците. Първият на няколко пъти закъсня за тренировки през предишния сезон и даже пропусна една от тях без предупреждение, а за 19-годишния защитник имаше информации, че в Барселона се безпокоят от неговото нехайно държание.
@dembouz & @jctodibo, the first to return!

What a joy to see you again!

#ForçaBarça
— FC Barcelona (@FCBarcelona) 9 юли 2019 година Предсезонната подготовка за по-голямата част от тима стартира в понеделник, 15-и юли, като ден по-рано са медицинските проби на играчите. Участвалите в Копа Америка футболисти ще се причислят към подготвителния развой на по-късен стадий.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР