Услугите за стрийминг вече са отворени за общности, които дълго

...
Услугите за стрийминг вече са отворени за общности, които дълго
Коментари Харесай

Вайола Дейвис: Вбесяват ме, когато ми кажат, че не съм достатъчно красива за дадена роля

Услугите за стрийминг към този момент са отворени за общности, които дълго време бяха изключени от Холивуд, съобщи носителката на " Оскар " Вайола Дейвис на филмовия фестивал в Кан, само че към момента е належащо повече въображение за функциите на чернокожите.

56-годишната Дейвис, която сега се снима в ролята на Мишел Обама в телевизионния сериал " Първата дама ", призна, че даже нейното новаторско шоу " Как да ти се размине за ликвидиране " е дало единствено нежен подтик на чернокожите дами в развлекателната промишленост.

" Знам, че когато напуснах " Как да ти се размине за ликвидиране " не виждам доста тъмнокожи дами в огромни функции в малкия екран, даже в стрийминг услугите ", сподели тя за сериала, който я направи първата чернокожа основна актриса, спечелила " Еми ".

Дори и с цялостен боеприпас от награди, тя споделя, че към момента е възпрепятствана от лимитираната визия на промишлеността за това кой може да играе стойностни функции, написа БГНЕС.

" Ако желая да изиграя майка, чийто наследник е член на тайфа, умрял при пукотевица с автомобил, мога да го направя ", сподели Дейвис. " Ако желая да играя жена, която желае да преоткрие себе си, като лети до Ница и спи с петима мъже на 56-годишна възраст, изглеждайки като мен, ще ми е мъчно да я изиграя, тъй като хората не могат да съчетаят чернокожите с духовното събуждане и сексуалността - това е прекалено много. "

През 2017 година Дейвис завоюва " Оскар " за най-хубава поддържаща женска роля за " Огради " с Дензъл Уошингтън. В сряда Дейвис участва на прожекцията в Кан на кино лентата с Том Круз " Топ Гън: Маверик ", продължението на блокбастъра от 1986 година, дружно със брачна половинка си, артиста Джулиъс Тенън. Двойката има кино и телевизионна продуцентска компания " JuVee ", която тя споделя, че са основали в отговор на гнева ѝ към сексизма и расизма - дискриминация поради по-тъмната ѝ кожа - макар към този момент десетилетията ѝ на триумф в Холивуд.

" Боли, когато хората те отхвърлят ", сподели тя.

" Когато ми споделят, че не съм задоволително красива за дадена роля - това в действителност ми лази демонски по нервите, разрушава ми сърцето и ме ядосва. "

Актрисата описа, че един режисьор, който познава от десетилетие, неведнъж я е наричал Луиза на снимачната площадка, което, както научила, било името на прислужницата му.

„ Със личната си компания мога да върша тъкмо това, което желая да върша. Това е моят отговор на всички тези отводи. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР