Услугата за онлайн резервиране на недвижими имоти Airbnb ще отпусне

...
Услугата за онлайн резервиране на недвижими имоти Airbnb ще отпусне
Коментари Харесай

Airbnb отпуска 250 млн. долара на стопаните на жилища за пропадналите резервации

Услугата за онлайн запазване на недвижими парцели Airbnb ще отпусне 250 милиона $ на притежателите, отдаващи чартърен жилище, които са изгубили своите резервации поради пандемията от ковид. Това се споделя в писмо на шефа на компанията Брайън Чески.

В началото на месеца компанията съобщи, че стопаните, приемащи посетители от потърпевши от вируса райони, посетители, пътешестващи в съществено потърпевши райони или от тях, а също по този начин всеки клиент, в случай че неговото пътешестване попадат под рестриктивните мерки на управляващите, могат да анулират резервацията без санкция.

„ Ще изплатим 250 милиона $ на стопаните, с цел да покрият разноските си за анулация на резервациите, провокирани от пандемията от коронавирус… Ако гостът анулира резервацията на жилището поради аргументи, провокирани от взрива на COVID-19, за интервала от 14 март до 31 май, ние ще платим на притежателите 26% от сумата, която нормално получават в сходство с разпоредбите за анулация на резервация “, се споделя в изказването на Чески.

Плащанията ще стартират през април.

Компанията също по този начин възнамерява да сътвори фонд в помощ на „ суперстопаните “ в размер на 10 милиона $, с цел да се помогне на някой от тях да платят арендата или ипотеката. Служителите на компанията са събрали за фонда 1 милион $, а Чески дружно със съучредителите ще прибавят останалите 9 милиона $. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР