Услугата е достъпна за потребители на Android и iOS устройстваGoogle

...
Услугата е достъпна за потребители на Android и iOS устройстваGoogle
Коментари Харесай

Google Maps ще информира и за претъпкани автобуси

Услугата е налична за консуматори на Android и iOS устройства

Гугъл Maps ще помогне на хората да избегнат, когато е допустимо, пътешестване с претъпкания градски превоз (снимка: Google)

Нова функционалност в известното приложение Гугъл Maps оказва помощ на пътуващите да избегнат претрупаните рейсове, в случай че, несъмнено, имат избор по какъв начин да се придвижват по своя маршрут. Услугата към този момент е налична в 200 градове по целия свят.

Гугъл Maps за Android и iOS получи неотдавна актуализация, която осведоми мобилните консуматори какъв брой препълнен е чаканият рейс. Може да се окаже, да вземем за пример, че в рейса са налични единствено места за правостоящи.

Новата функционалност припомня за сходна услуга на Гугъл, предопределена да осведоми какъв брой заети са заведенията, които хората посещават. Последната актуализация на Гугъл Maps включва също данни за закъсненията в графика на градския превоз.

Потребители на Android и iOS могат да се възползват от нова функционалност на Гугъл Maps (снимка: Google)

И по-рано Гугъл можеше да употребява информация за метрото, влаковете и рейсовете в градовете, където тя е обществено налична. Сега интернет компанията се е заела сама да събира информация за транспортния трафик и в други градове.

Услугата за натовареността на рейсовете към този момент е налична в 200 градове по целия свят. Всеки може да ревизира дали услугата е налична и в неговия град, като започва Гугъл Maps на смарт телефона си и възнамерява автобусен маршрут.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР