Услуга за хостинг, проактивно администриране, наблюдение и управление на ERP

...
Услуга за хостинг, проактивно администриране, наблюдение и управление на ERP
Коментари Харесай

СТЕМО и А1 представиха услуга за хостинг на SAP S/4 HANA

Услуга за хостинг, самодейно администриране, наблюдаване и ръководство на ERP и BW системи, основани на решенията на SAP SE оповестиха СТЕМО и А1. Програмата SAP HOTEL е ориентирана към консуматори, които възнамеряват или реализират миграция към SAP S/4 HANA.

 Диана Тодорова, SAP

“SAP ще приключи поддръжката на SAP ERP до 2025 година и всички консуматори на системата до тогава би трябвало да са минали към S/4”, сподели Диана Тодорова, Demand Manager в SAP SEE, по време на семинар, проведен от СТЕМО. „ През последните две години нямаме нови клиенти, които да внедряват SAP ERP”, добави тя. Тодорова показа програмата S/4 Move in Motion, която спомага за цялостната промяна към последното потомство бизнес програмен продукт – SAP S/4HANA. Над 4500 клиента към този момент са в развой на прекосяване към S/4. Въпреки това повече от 9500 потребителя все още употребяват по-старата версия на системата за ръководство на корпоративните запаси на немския колос.

„ S/4 HANA е огромна смяна, която разрешава съществено усъвършенстване на бизнес процесите “, разяснява Диана Тодорова. За да насърчи прехода към S/4, SAP се стреми да образува SAP S/4 HANA общество, в което потребителите да се събират и да разискват провокациите и трансформацията.

 Антон Валявичарски, СТЕМО

„ S/4 изисква сериозна инфраструктура и голям изчислителен запас, изключително в съпоставяне със SAP ERP. “, сподели Антон Валявичарски от СТЕМО. Затова компанията, дружно с А1, започва хостинг услуга за потребителите на последното потомство на бизнес софтуера на SAP. Програмата SAP HOTEL разрешава оптимизация на разноските за ръководство на ERP системата. Комуникационното застраховане на плана е поверено на А1, телекомът дава и центъра за данни, до момента в който СТЕМО е ангажирана с администрирането, наблюдението и ръководството на ERP и BW системите. Услугата се предлага в три проекта – базов, уголемен и премиум, като разликата сред тях е в разбора на зародил проблем и отстраняването му.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР