Условна присъда постанови РС Дупница за19- годишен дупничанин,участникв боя навръх

...
Условна присъда постанови РС Дупница за19- годишен дупничанин,участникв боя навръх
Коментари Харесай

Условна присъда за младеж , ударил  полицай при масов бой  в „Гиздова махала” в Дупница 

Условна присъда постанови районен съд Дупница за19- годишен дупничанин,участникв багра точно на Коледа в „ Гиздова махала”, при който пострада служител на реда. Припомняме, че в махалата се беше завихрил всеобщ пердах с присъединяване на към 40 души. Пристигналите на място униформени не съумели да се оправят с патакламата, единият бил ударен, а сътрудника му създал сигнален изстрел.
Заради удара присъдата е 6 месеца отнемане от независимост, осъществяването на която се отсрочва за изпитателен период от 3 години. 19- годишният юноша признал виновността си за причиняването на лека телесна щета на служителя на реда. Така е реализирано съглашение, което съдът е одобрил.

Дупничанинът, който е с чисто престъпно минало, признал, че на 26. 12. 2021г., на ул. „ Отец Полихроний “ в Дупница е предизвикал лека телесна щета, представляваща краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота, изразяваща се в разкъсно – контузни рани в челната и дясна слепоочна области, с наблягане на меки тъкани към тях и в региона на дясна буза; мозъчно разтърсване със степенно разстройство на съзнанието и кръвонасядания по кожата на дясна мишница при рамото и по дясна подбедрица до коляното, на полицейски орган – младши контрольор при група „ Охрана на публичния ред “, бранш „ Охранителна полиция “ при РУ-Дупница, при осъществяване на службата му по защита на публичния ред, написа в решението на съда.
Определението на районен съд – Дупница, с което във връзка с обвинения е наложено условно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, е дефинитивно и не предстои на обжалване.

В.Василев


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР