Усложнена е пътната обстановка в Източна България заради метеорологичните условия.

...
Усложнена е пътната обстановка в Източна България заради метеорологичните условия.
Коментари Харесай

Усложнена е пътната обстановка в Източна България

Усложнена е пътната конюнктура в Източна България поради метеорологичните условия.
 
В ъзстановено е придвижването за МПС над 12 т по Автомагистрала " Люлин " в двете направления, по Автомагистрала " Тракия " в област София в посока Бургас и по Автомагистрала " Струма " в посока София. На Автомагистрала " Струма " към този момент е възобновено придвижването в посока Благоевград за МПС над 12 т.

Възстановено е придвижването на МПС над 12 т по пътя София – Граничен пункт " Калотина " в посока София, остава обаче ограничаването за придвижване на МПС над 12 т в посока Калотина.
Поради изобилен снеговалеж и снегопочистване е лимитирано придвижването на МПС над 12 т по пътя Самоков - Дупница и Самоков - Ихтиман.

Заради изобилен снеговалеж п о Автомагистрала „ Тракия ” е лимитирано придвижването за всички МПС в сектора от пътен възел „ Драганци ” до Бургас . Ограничение за МПС над 12 т. по „ Тракия ” има в сектора от пътен възел „ Веселиново ” до пътен възел „ Драганци ”, и от пътен възел „ Петолъчката ” до Бургас, както и през Айтоски проход.

На Автомагистрала „ Хемус ” е възобновено придвижването по пътя Ботевград - " Хемус " в платното в посока на автомагистралата и до София. Но в този момент още веднъж е въведено ново ограничаване на придвижването в едната лента поради аварирал ТИР. " Пътна полиция " контролира придвижването.

Заради изобилен снеговалеж е лимитирано придвижването за МПС над 12 т по пътищата Разград – Търговище, Разград – Попово, Разград – Исперих, Русе – Силистра, Русе – Бяла и Тополовец – Ружинци. По пътя Разград – Шумен е въведено ограничаване за МПС над 3,5 т. Поради мощен дъжд от сняг е лимитирано придвижването за МПС над 12 т. по пътя Русе - Разград. Ограничава се придвижването за МПС над 12 т и по пътя Дунавци – Арчар.По останалите пътища в Североизточна България колите към момента се движат, само че огромна част от пътната мрежа е затворена за камиони.

Тежка е пътната конюнктура в Русенско. Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост ” беше затворен нощес от румънска страна за тежкотоварни коли. Образували са се опашки. Пътят Русе-Силистра още веднъж е в тежко положение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР