Ускореният график, заедно със закъсненията в разработването на апарата за

...
Ускореният график, заедно със закъсненията в разработването на апарата за
Коментари Харесай

Кацането на Артемида на луната на НАСА през 2025 г. е „малко вероятно“, тъй като предизвикателствата се увеличават, се казва в доклада на GAO

Ускореният график, дружно със закъсненията в създаването на апарата за кацане на SpaceX на Луната и новите скафандри на Axiom, вършат първото кацане на Луната на Артемида „ малко евентуално “ през 2025 година и, въз основа на минал опит, може да се чака закъснение до 2027 година, сподели Службата за отчетност на държавното управление в отчет, оповестен в четвъртък.

„ НАСА и нейните реализатори реализираха прогрес, в това число завършването на няколко значими стадия, само че те към момента са изправени пред голям брой провокации с развиването на системата за кацане на хора и скафандрите ", заключава организацията.

" В резултат на това GAO откри, че е малко евентуално кацането на Луната с екипаж на Artemis III да се случи през 2025 година "

НАСА се пробва да създаде своята система за кацане на Луната повече от година по-бързо от междинното за такива огромни планове. „ Сложността на човешкия галактически полет допуска, че е нереалистично да се чака програмата да приключи създаването повече от година п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР