усия е прехвърлила допълнително в Сирия около 300 военни полицаи

...
усия е прехвърлила допълнително в Сирия около 300 военни полицаи
Коментари Харесай

Русия прехвърли в Сирия 300 военни полицаи от Чечeния

усия е трансферирала в допълнение в Сирия към 300 военни служители на реда от Чечения за осъществяване на специфични задания в 30-километровата зона по турско-сирийската граница, съобщи ТАСС, като се базира на днешно известие на министерството на защитата, написа Dnes.bg.

``
реклама

ТАСС оповестява още, че от Ростовска област и от Краснодарския край военнотранспортни самолети докарват в базата Хмеймим в Сирия над 20 бронирани коли " Тигър " и " Тайфун-У ".
Военните скоро ще стартират да извършват своите задания. Министерството на защитата на Русия показва, че те ще се грижат за сигурността на популацията, ще поддържат реда и ще патрулират в избрани региони.

Военните служители на реда ще окажат също подпомагане по извеждането на подразделенията на кюрдските отряди за самозащита дружно с тяхното въоръжение от 30-километровата зона по турско-сирийската граница, написа Българска телеграфна агенция.

Министерството на защитата показва, че в Сирия са пристигнали най-добре квалифицираните военни, с опит в сходни интервенции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР