Усилено се работи на бул. Руски в участъка между колелото

...
Усилено се работи на бул. Руски в участъка между колелото
Коментари Харесай

Голяма офанзива кипи на бул. Руски преди първия сняг

Усилено се работи на бул. " Руски " в сектора сред колелото на гарата и кръстовището с ул. " Любен Каравелов ". Строителите от компанията реализатор " Щрабаг " бързат да завършат правата, преди да пристигна зимата. Преди година по Коледа те бяха спрели ремонтите, а през януари удари подобен мраз, че нямаше по какъв начин да се върнат на обектите.

Част от подземните връзки на бул. " Руски " са сменени, а през вчерашния ден огромен камион докара тръби за кабелната мрежа. Строителите имат още няколко сектора за реорганизация - по източното платно от ул. " Любен Каравелов " до " Гладстон ", от западната сред ул. " Гладстон " до ул. " Волга ", а по-късно от двете страни до бул. " Шести септември ", където асфалтът е надупчен.

За разликата от аристократите в центъра, които към този момент привикнаха с разкопаните улици и булеварди, живеещите в регион " Източен " напълно скоро ще се радват на новия асфалт. Изцяло е възобновена настилката на ул.„ Преспа “, а също по този начин и предблоковите пространства на ул. „ Жеравна “ 1 и 2, на „ Кедър “ № 2 - 16, където са построени и паркинги за 80 автомобила. Обновени са тротоарните настилки в пространството сред улиците „ Преспа “ и „ Вратцата “, главно ремонтирано е и кръстовището на ул. „ Батак “ и ул. „ Прохлада “, описа кметът на региона Николай Чунчуков. Той добави, че политиката на администрацията е да асфалтират пътните прави, а не да наливат пари в кърпежи.
тагове бул. " Руски " служащи Щрабаг гара Мол Марково тепе  Голяма атака кипи на бул.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР