Усилената борба за приза "най-неграмотен шофьор" във Видин тече с

...
Усилената борба за приза "най-неграмотен шофьор" във Видин тече с
Коментари Харесай

Изобретателен видинчанин спечели приза най-неграмотен шофьор /снимки/

Усилената битка за наградата "най-неграмотен водач " във Видин тече с цялостна мощ, откри инспекция на организация BulNews.
Масовата процедура за погрешно паркиране продължава с цялостна мощ, а някои от водачите в града не стопират да се състезават кой е по-по-най и всеки ден демонстрират повече "креативност ".
Будни поданици на града не престават да снимат нарушаванията им и да разгласяват фрагментите в група във фейсбук, с цел да видят повече хора до каква степен се простира наглостта на част от водачите в регионалния център.
Един от съзнателните поданици на града е снимал изоставен джип в градинка сред блокове №1 и №2 в ж.к. "Александър Стамболийски " е качил фотосите в обществената мрежа за наставление. На тях ясно се вижда по какъв начин макар съществуването на свободни паркоместа притежателят на возилото е предпочел да "изпъкне " и да паркира на пътеката за пешеходци. Дали водачът е взел книжката си по щастлива случайност или до такава степен се простират опциите му - можем единствено да гадаем. Едно обаче е несъмнено - с наглото си паркиране той съумя да завоюва наградата "най-неграмотен водач ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР