Усетихме ужасно разтрисане на сградата. На по-долен етаж сме и

...
Усетихме ужасно разтрисане на сградата. На по-долен етаж сме и
Коментари Харесай

Домоуправител посочи кои са жертвите от блок 302!


" Усетихме извънредно разтрисане на постройката. На по-долен етаж сме и бързо се изнесохме. Комшии приказват, че мъжът и жена му са имали много проблеми ", разказа домоуправителят пред Bulgaria ON AIR.

Хора, които са служили в силовите министерства и имат познанията, попадат в по-специална група, " рискова " е мощно казано. Част от някогашните сътрудници са много постоянни, друга част - под въздействие на травматични процеси, изпадат в крайни положения. Това заяви криминалистът Иван Савов в студиото на " България заран ". Според него най-логичната версия, която се тиражира в медиите - за тенденциозен палеж, ще се окаже вярната.  " Моите наблюдения демонстрират, че ревността води до импулсивни дейности. Най-вероятно става въпрос за познатата ревностна параноя, която вкарва хора в графата " лабилни ". Престъпленията от ревнивост са присъщи с свирепост ", разяснява психиатърът доктор Веселин Герев.

" Всичко от последните дни приказва за съзнателно деяние, което е тип възмездие. Такъв гърмеж има за цел да нанесе допустимо най-вече вреди. Целта е била всичко да се раздруса ", разяснява Савов. По думите му надали може да се приказва за самоубийство и надали една от двете жертви е евентуалният причинител на действието. " Психопатът има една максима: " 10 души умъртвявам, на себе си не протягам ръка ". Когато човек взема решение да си посегне на живота, това е емоционален акт. Дълбоко в душeвността на този човек е нуждата да управлява обстановката ", сподели още Герев в ефира на Bulgaria ON AIR. Той бе безапелационен, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са с презумпцията, че би трябвало да въдворяват ред. 

" Няма стратегии, които да се занимават с такива някогашни чиновници. Те имат отрицателно отношение към диалозите с психолози. Възможно е да приказваме за някакъв любовен триъгълник. Бившите служители на реда, като се изключи че са изцедени душевен, постоянно не могат да си намерят нова работа и това в допълнение ги смачква ", добави Савов.  Кметът на регион " Владиславово " Николай Костадинов разгласи, че още е рано да се каже по кое време хората от блока ще могат да се върнат по домовете си.  " От градивна позиция постройката наподобява устойчива. Комисия обаче излезе със мнение, че постройката е необитаема, защото е спряно подаването на вода и електричество ", изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР