Усещате, че зрението ви отслабва – начална форма на катаракта

...
Усещате, че зрението ви отслабва – начална форма на катаракта
Коментари Харесай

Пийте само по една лъжичка от тази велика смес и очилата ви стават излишни

Усещате, че зрението ви отслабва – начална форма на катаракта или недъгавост – не се плашете, а пробвайте тази вълшебна рецепта от моркови, лимони и пчелен мед!
Със сигурност ще подобрите зрението си, а и ще изчистите черния дроб от отрови, както и ще се предпазите от ракови болести! Приготвянето й е елементарно – купете си половин кг моркови и още толкоз – лимони.
Осигурете си и пчелен мед – само че „ същински “ – от български пчелари, а не някакъв подозрителен вносен!
ЗАПОЧВАТЕ С ОСТЪРГВАНЕ НА КОРАТА С ОСТЪР НОЖ И ТЯХНОТО ИЗМИВАТЕ С ТЕЧАЩА СТУДЕНА ВОДА; СЛЕДВА НАСТЪРГВАНЕ НА СИТНО РЕНДЕ.

Сега се заемете с лимоните: измийте ги усърдно и ги нарежете на ситно (заедно с кората). Смесете морковите и лимоните и разбъркайте усърдно. Остава да добавите пчелен мед – толкоз, едвам поскрие сместа. Разбъркайте още веднъж, поставете сместа в буркан. Затворете го компактно и го постовете в хладилника за 10 дни. Приемайте по 1 ч.л. три пъти на ден, ½ час преди хранене.
Ефектът няма да закъснее!
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

А ето и още няколко предписания:
Народна медицина при изморени очи
Компрес с лайка
Компрес с лайка е класика в националната медицина срещу неприятно зрение. Бихте могли да го направи по 2 метода – слагате на очите памук, пропит с запарка от лайка или напряко слагате филтърчетата от чай лайка върху очите. Стоите по този начин в легнало състояние най-малко 20 минути и след това изплаквате с хладка вода. С национална медицина бихте могли да подобрите вашето зрение

Прясна краставица
Да наложите своите изморени очи с кръгчета краставица също е добре прочут метод за освежаване и възстановяване на зрението. Лежите с краставицата по 10-15 минути. Можете да подмените употребяваните кръгчета и да продължите по-дълго.
3. Магданоз и кисело мляко
Това лекарство е за ястие, тъй като с цел да имаме положително зрение би трябвало да одобряваме подобаваща и лековита храна, а освен да третираме очите външно. Приготвя се извънредно елементарно, само че влияе извънредно дейно върху зрението. За 1 ден употребявате 1 кофичка кисело мляко и 1 връзка свеж магданоз, който режете на доста ситно. Смесвате двете съставки, писаха във Фрамар и след това ядете 3 пъти по 1/3 от готовата примес на гладно преди да се нахраните.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР