Усещането да си пиян никак не е приятно, но това

...
Усещането да си пиян никак не е приятно, но това
Коментари Харесай

Това са заболяванията, при които човек се чувства като пиян

Усещането да си пийнал по никакъв начин не е прелестно, само че това са последици, за които човек не мисли, до момента в който пие алкохол. Прекаляването с алкохола е нездравословен табиет, който би трябвало да ограничим. Някои се оправят, други не толкоз. Има някои болести обаче, при което възприятието е същото като да си под въздействие на алкохола.

Съществуват няколко степени на замайване: такава, при която алкохолът няма въздействие, леко замайване, приблизително замайване, мощно замайване, тежко отравяне, смъртоносно отравяне. Тези степени се характеризират с избрани признаци.

При лекото замайване се следи особено чувство в устата, зачервяване на кожата, искра в очите, честа промяна на настроенията. Могат да настъпят сърцетуптене, зачервяване на очите, щедро изпотяване.

При междинното замайване има неразбрано говорене, миризма на алкохол от устата, еуфорично въодушевление, нарушаване на правила и правила, по-изострена промяна на настроения с по-силни страсти. Тук липсва и координирането на придвижвания, човек мъчно стои изправен, спи надълбоко, а на сутринта не помни какво е правил.

При мощното замайване миризмата на алкохол от устата е извънредно мощна. Наблюдават се проблеми с ориентацията, настроенията и душeвността, бледа кожа, потене. Може да има хипотония или тахикардия.

Кои са болесттите, при които човек се усеща като пийнал?

Когнитивни нарушавания – казано с други думи – деменция. Има разнообразни аргументи, които могат да доведат до проблеми с мозъка. Симптомите се задълбочават последователно. Често срещани аргументи са атеросклероза, болест на Алцхаймер, хипертония. Наблюдава се нарушаване в паметта.

Нарушена функционалност на черния дроб – при чернодробната енцефалопатия се следят нарушавания, породени от чернодробна непълнота, подбудена от хепатит. Може да бъде и поради цироза, която се развива в резултат на прекаляването с алкохола.

Инсулт – при него се нарушава кръвообращението в мозъка. Характерна е частичната или цялостната парализа на лицето. Може да има проблем с преглъщането и висок холестерол.

Епилепсия – при нея човек получава пристъпи, които на пръв взор не са породени от нещо съответно. Може да се появят болки в гърдите, мускулна уязвимост, прилошаване, нарушено подушване, унесеност. При епилепсията първо се губи схващане, по-късно се появяват гърчове по 13-20 секунди, а след това по 2-3 минути. Може да се забележи пяна в устата и шумно дишане. След епилептичния припадък човек не помни какво се е случило.

Отравяне с храна – то също наподобява на опиянението. Може да вдигнете температура, да имате диария, да се чувствате комплицирани. Когато обаче се вземат ограничения и организмът се пречисти, се следи бързо възобновяване.

Статията има осведомителен темперамент. Ако забележите някои от горе посочените признаци, незабавно потърсете лекарска помощ!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР