Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се

...
Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се
Коментари Харесай

Марешки предвкусва прилив на разочаровани от БСП

Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от по този начин самонареклите се " Обединени патриоти " и от разединената команда в по този начин самонареклите се десни към ДСБ, които са в коалиция с някакви либерали. Виждаме прилив, естествено, от разочарованите от свадите към ГЕРБ. След днешната дата ще бъдат още повече и разочарованите от Българска социалистическа партия. Това съобщи пред БНР водачът на " Воля " и лидер на евролистата на партията Веселин Марешки.

Той акцентира, че на идните евроизбори " Воля " е единствената опция на цялото статукво, защото откакто завършили регистрациите, се видяло, че са регистрирани единствено такива, които са управлявали и са част от статуквото и неуспеха на ръководството.

Марешки посочи, че за разлика от останалите партии във " Воля " знаят по какъв начин да поправят бързо вредите в ръководството.

Той бе безапелационен, че е нелегално да се излъчват предизборни клипове преди началото на предизборната акция. Запитан за неговите лични телевизионни клипове депутатът съобщи, че те нямат нищо общо с предизборна пропаганда. Ставало въпрос за политическа, а не за предизборна реклама.

От 26 април ще стартира пропагандата и тогава нашите клипове ще имат напълно различен тип, увери той.

Марешки уточни, че програмата на " Воля " за евроизборите е мощна поради прагматичния й опит.

Идваме от един сполучлив бизнес и знаем по какъв начин да решаваме въпросите бързо и в този момент, а не да ги отлагаме във времето, акцентира партийният водач и добави, че точно " Воля " запълвали дупката сред институциите и жителите.

Аз не мисля, че хората, които са се изреждали във властта, са неможещи и незнаещи, единствено че, когато отидат там, дали от боязън, че ще им вземат терасите и жилищата, че ще ги осветят или нещо друго, нямат смелостта да покажат своите познания и умения, изясни той./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР