“Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък

...
“Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък
Коментари Харесай

Тита: В реалния живот съм много стеснителна

“Усещам облика си в уеб сериала “Следвай ме” доста непосредствен до моя, защото героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в огромния град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше ми доста мъчно да привикна с цялата конюнктура, с огромните дистанции и многото хора, защото в дребния град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути” - разкрива тя пред Мирослава Иванова в “Събуди се”.

“Следвай ме “ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България. Той споделя история за мощни девойки влогърки, трагичното всекидневие на младежите и по какъв начин те се оправят със своите проблеми, любовта, другарствата и всички провокации, които животът ти показва на 16-годишна възраст. В сериала с основна роля взе участие обичаната поп звезда на хиляди младежи - TITA .



“Следвай ме “ е сериал, който за първи път надниква в живота на влогърите, инфлуенсърите, Инстаграм звездите. В сюжетната линия с акцент е ролята на обществените мрежи в живота на младежите, по какъв начин почитателите основават и трансформират живота и връзките им. До момента “Следвай ме “ има осъществени два сезона, които са генерирали над 15 милиона гледания на всички платформи.

“Тита е един облик, който демонстрирам единствено на сцена. В действителния живот съм Хриси и съм доста стеснителна. Този облик не е роля, част е от мен, само че се пробужда единствено когато съм на сцена. Емоцията ме кара да бъда дръзка” - споделя певицата.



“Подготвям два нови музикални плана. Единият може би ще го пуснем през лятото. Едната ария е сантиментална балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и следят да видят една по-друга страна от мен” - разкрива надареното момиче , чиято кариера като певица започва на сцената на X Factor.

“Вярвам в позитивното мислене и силата, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли дефинират това, което ни се случва и по тази причина виждам те да бъдат целенасочени. Определено обаче се изисква доста работа и ограничения, за които малко хора знаят” - споделя тя за своята формула на триумфа.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР