Усъвършенствана система от камери, невероятна технология на дисплея, свръхбърз процесор,

...
Усъвършенствана система от камери, невероятна технология на дисплея, свръхбърз процесор,
Коментари Харесай

Motorola представи edge 20 pro, edge 20 и edge 20 lite

Усъвършенствана система от камери, невероятна технология на екрана, свръхбърз процесор, феноменално издръжлива батерия и скорост от последващо потомство 5G на налична цена – новата серия Motorola edge 20 pro, edge 20 и edge 20 lite съдържа в себе си цялата тази сбирка от иновация.

Motorola постоянно е била да прави налични водещите технологии и да споделя революционни нововъведения, с цел да улесни всекидневието на потребителите. Tази задача, съчетана с насочен по отношение на потребителите метод към дизайна e движещата мощ зад  Motorola edge. Новата серия е предопределена за реформаторски насочени консуматори, отворени към измененията.

Motorola edge предлага по-мощни процесори, съществена камера с по-големи пиксели и първото в историята на Motorola перископно нарастване, което доближава потребителите 50 пъти по-близо до обекта на снимане. Да не забравяме и за по-бързата периодичност на освежаване на екрана, по-бързото зареждане на батерията и разширените потребителски преживявания на софтуерната платформа Ready For. Всички тези невероятни нови функционалности се оферират на по-достъпни цени, тъй че повече консуматори да могат да разпрострат своята креативност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР