“Усъвършенствал съм моите лечебни методи спрямо състоянието на хората в

...
“Усъвършенствал съм моите лечебни методи спрямо състоянието на хората в
Коментари Харесай

Наш чакръкчия прави чудеса: Лекува дископатия, рак, ишиас, плексити и шипове

“Усъвършенствал съм моите лечебни способи по отношение на положението на хората в днешно време, които са много по-статични и обездвижени “. Това сподели пред кореспондент на в. “Доктор ” националният врач Георги Борисов – чакръкчия, който практикува също по този начин и радиестезия, и билколечение. Какви болести повлиява най-добре националният врач от Благоевград и какъв е резултатът от лечението вижте в диалога с Георги Борисов.

– Г-н Борисов, от кой момент прилагате тази антична процедура чакръкчийство? Кое е присъщото за нея?

– Вече 12 години ползвам чакръкчийство и други методики също. Наскоро открих център “Бъдете здрави ”, с цел да съм правилен с хората. Чакръкчийството е доста антична традиция и нека продължи да се развива, макар че е сложен поминък. И доста енергоизтощаващ. Защото, с цел да окажеш помощ на индивида, би трябвало да му дадеш сила, а не ток от някакъв уред. Но, за жалост, не всеки е подготвен да отдава от личната си сила. Лечебната сила е тази, която идва от ръцете на лечителя. И тази сила би трябвало по-бавно и по-нежно да навлиза в тялото, с цел да се лекува организмът.

Енергията, както споделих, е значима, само че значимо е и знанието, тъй като този, който лекува човешкото тяло и организъм, би трябвало да го има това знание. Уж сме идентични, а в действителност сме доста разнообразни. Например в моята компетентност – на едни прешлените са по-дълги, на други са по-сплескани, на трети са деформирани, в това число и ставите. Шиповете, в случай че щете, са разнообразни, захващанията са разнообразни, износванията…

Не изпускай тези предложения:

Искам да кажа, че чакръкчийството не всеки може да го практикува, по-древно и неусъвършенствано е. Аз моите способи съм ги усъвършенствал по отношение на настоящето положение на хората, тъй като те са доста по-статични към този момент, не се движат задоволително. Освен това не си обръщат внимание в точния момент. Много от тях идват, когато са атрофирали всички мускули.

– А какъв е резултатът от чакръкчийство, съчетано с сила?

– Като натиснеш шиповете, би трябвало да се пукне и да стигнеш до пукнатината, с цел да вкараш силата. Така зареждаш нерва от вътрешната страна. И той към този момент се надува и пръска шипа от вътрешната страна. В множеството случаи шиповете се лекуват сполучливо, дископатиите също не са сложни, по-сложни са дисковите хернии. Аз церя моите пациенти през 7 дни, това е значимо да го знаят хората – за три седмици. По-скоро – оказвам помощ, ние помагане, не лекуваме. Те идват през 7 дни и се вижда по какъв начин се повлияват. Ако не се повлиява човек, значи не е пристигнало времето, това го преценям и благодарение на радиестезичното махало.

Радиестезията е остарял диагностичен способ. И в някои случаи, когато не чувствам и не опипвам болното място, радиестезията ми е първият асистент. Махалото ми подсказва къде да вземем за пример е дископатията. Аз загатнах, че моите пациенти идват 3 пъти най-малко, през 7 дни, само че желая да го обясня по-подробно. Всичко, което е божествено, е на цифрата 21.

Нервната система помни 21 дни предходното, остарялото състояние, по тази причина вършим лекуването през 7 дни, с цел да може тя да види новото и да се преструктурира и презареди. Но аз би трябвало да мога да стигна до нерва, а чакръкчийството си е силов способ. Ако индивидът го боли доста, значи още не е пристигнало времето да се намества.

Относно радиестезията, отново ще повторя, това е диагностичен способ и всеки може и вкъщи да се научи да борави с махало, само че в случай че желае да я ползва, би трябвало да се усъвършенства. В тази връзка желая да кажа, че в този момент има рехабилитационни центрове, само че в тях би трябвало да практикуват хора, които имат силата и желанието да работят. Те би трябвало да се научат да разпознават положението, да вкарват тази сила, с цел да оказват помощ на хората.

– Вие изготвяте и билкови извлеци – какви са те?

– Да, давал съм и предписания за билкови извлеци на хората, само че желая да посочи, че в случай че нервът е запушен, защипан, колкото и билки да пие индивидът, няма да се излекува. Затова, първо – наместване, т.е. да се направи място, а по-късно може да се чисти с билки, даже с химия. Разработил съм 3 типа мехлеми, които са за разширени вени, за гъбички, за рани, за екземи, за псориазис също. Имам създадени предписания, които мога да предложа на хората.

– А какво е мястото на вярата в лечението?

– Ако човек не има вяра, той не се отпуска и няма по какъв начин да влезе силата. Тя не влиза там, където не я желаят. Насилието, в случай че мога по този начин да го кажа, или натиска го правя аз, с цел да навлезе силата. Да, тя влиза посредством мен, само че единствено в случай че индивидът я желае. Аз чувствам такива хора и на тях няма по какъв начин да оказа помощ, даже с радиестезичното махало мога да премеря какъв брой е положителното в него и какъв брой злото. Бог не отива при този, който не го повика – толкоз е елементарно и обикновено. Но ни е доста мъчно поради егото.

– Защо егото пречи да бъдем лекувани?

– Егото и суетата си остават тук, на земята, горе отиват другите неща, душата ги събира след това и си потегля с тях. В тази връзка ще препоръчам една лесна методика за прошката. Лягаш на леглото, преплиташ 3 пъти ръцете една през друга, без да ги докосваш, поемаш въздух, издишваш и казваш следното: “Простил съм на всички за всичко и на себе си даже ”. Това се повтаря, до момента в който започнеш да се прозяваш. Но отново го повтаряш и повтаряш, тъй като така чистиш от себе си това, което ти тежи. И като спреш да се прозяваш, отново правиш 3 пъти кръг пред себе си с ръцете и към този момент се оставяш за 5-10 минути неподвижен. Тогава се чувстваш провиснал и по-работоспособен.

Можеш да изречеш и други думички да вземем за пример: “Не съм ядосан нито на себе си, нито на другите ”. Толкова е елементарно и обикновено. Така се хармонизират тялото и духът. Хората обичат простичките неща, тъй като са доста забързани. А този способ на прошката не лишава време, само че прави доста потребни неща. Божественото се връща в теб, освобождава те от напрежението. Ефективно е, оказва помощ доста.

– Какво още ще препоръчате на нашите читатели?

– На първо място, да обръщат внимание на здравето си. Да са усмихнати, тъй като в днешния ден като че ли тези усмивки са закърнели. Да има обич във всеки. Но по какъв начин да има обич, като всеки е в стрес? Как да е благополучен човек, като към него са нещастни? Все риторични въпроси. Вижте, ние сме стадни животни, обменяме сила сред себе си. Енергийната зона на човек е към 8 метра минимум. Още старите хора са се пазили от енергийните паразити, от енергийните вампири, от неприятни очи и впрочем. Това е реалност. Питате ме за егото. Суетата и егото ни мачкат, би трябвало да го осъзнаем. Но е мъчно, в егото е закодирана сричката “аз, аз, аз ”. Да, но без нас този “аз ” е нищо. Хората едно време са намирали метод да пренебрегват това его, да го счупят…

Това е истината, като си я кажем, нещата ще потръгнат. Много тривиално, само че, в случай че си я кажем тази истина, ще станем по-добри, или по-скоро и по-точно е да се каже – да стартираме да почитаме другите. Трябва в тази наша страна да се изградят някакви правила, в случай че щете закони. Трябва да си определим по какъв начин в актуалния свят да отглеждаме децата си. Нужни са умни и качествени хора, психолози, които да развиват всичко това.

Не е толкоз мъчно, даже е елементарно, само че ние като че ли сме избрали най-трудния път, държим се като мазохисти. И още нещо най-после. Повярвайте, думите са доста мощно нещо, от тях може да боли. В този смисъл ще кажа какъв брой значимо е баенето, което едно време бабите са практикували. Ами те по този начин са лекували. Да знаете, баенето е борба с заболяването. Това не е магия, магията нарушава, а баенето се бори с заболяванията.

СПОДЕЛИ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР