US сенаторът от Демократическата партия Ал Франкен поднесе извиненията си

...
US сенаторът от Демократическата партия Ал Франкен поднесе извиненията си
Коментари Харесай

US сенатор се извини, че опипал и целунал колежка

US сенаторът от Демократическата партия Ал Франкен сервира извиненията си на жена, която го упрекна, че опипал гърдите й и я целунал без нейно единодушие, съобщи Би Би Си.

Случаят е от 2006 година, преди Франкен да влезе в политиката. Тогава той бил комедиант и се включвал в турнета с представления за US бойци в чужбина, в които взела участие и Лиан Туидън – в този момент радиоводеща. По време на пътешестване към Кувейт, до момента в който Лиан спяла, Франкен сграбчил гърдите й и даже си направил фотография. А пък в скеч, който двамата разигравали, добавил сцена, в която трябвало да я целуне.

“Заподозрях какво е намислил, само че взех решение в последната минута да извърна главата си и да разсмея публиката ”, споделя Лиан. Франкен обаче настоял да репетират сцената и тогава изненадващо придърпал главата на Лиан, впил устни в нейните и пъхнал езика си в устата й.

Въпреки извиненията на Франкен, водачите и на демократите, и на републиканците в Сената упорстват етичната комисия да го проверява за полов тормоз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР