US подразделението на Volkswagen използва изложението за потребителска електроника CES

...
US подразделението на Volkswagen използва изложението за потребителска електроника CES
Коментари Харесай

Вижте най-новия VW Golf GTI

US подразделението на Volkswagen употребява ревюто за потребителска електроника CES в Лас Вегас, с цел да разкрие детайлности за актуализирания Golf, чиято премиера ще се състои напълно скоро. Промените при модела са главно в интериора, който е съществено изменен, за дебютира новата информационно-развлекателна технология ChatGPT.

В Лас Вегас беше показан първообраз на топ-версията Golf GTI, който към момента е затрупан с камуфлаж. В същото време обаче салонът на модела към този момент е изцяло оголен, като общоприетият модел ще получи същите промени.

Надстройките засягат главно кормилото, където сензорните бутони са сменени с аналогови и екрана на информационно-развлекателния комплекс. Промените демонстрират, че във Volkswagen са се вслушали в рецензиите на клиентите си, които не харесаха вътрешното оформление на настоящия Golf Mk8.
 width=
От фотосите на интериора излиза наяве, че моделът минава от информационно-развлекателна система, която е относително дребна и вградена в горното табло, към по-голям екран в жанр таблет, какъвто употребяват последните модели на марката - електрическите ID.7 и ID.4, както и новите Passat и Tiguan.

Преработеният екран е получил по-логичен интерфейс и по-удобни за потребителя контроли на нагревателя, които в действителност могат да се видят на мрачно. В случая концепцията на Volkswagen е да се избегнат проблемите при Golf Mk8 с неговите чувствителни на досег бутони на кормилото, които бяха прекомерно лесни за инцидентно активиране при допиране с ръката по време на шофиране

Външният тип на обновения Volkswagen Golf GTI към момента не е оголен изцяло, само че от фотосите излиза наяве, че не трябва да се чакат радикални актуализации, макар че оптиката и броните ще се трансформират. Дневните светлини във формата на пчелна пита, които бяха отличителният белег на " осмия " Golf, ще останат в предишното, само че всички хот-хечове ще имат спойлер в стила на версията Clubsport. Гамата от 19-цолови лети джанти ще бъде ревизирана.

Промени под капака не се чакат, като обновеният GTI (Mk8.5) ще резервира 2,0-литровия бензинов турбомотор, който в този момент развива 245 к.с. Вероятно той ще получи малко нарастване на мощността, защото при новия Tiguan развива 265 к.с.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР