Ус изчезна ден след като италиански съд одобри екстрадицията му

...
Ус изчезна ден след като италиански съд одобри екстрадицията му
Коментари Харесай

Италианската прокуратура казва, че няма доказателства за ролята на руските тайни служби в бягството на заподозрян, издирван от САЩ

Ус изчезна ден откакто италиански съд утвърди екстрадицията му в Съединените щати, които предложиха премия от 7 милиона $ за информация, водеща до неговият арест или наказание по обвинявания в контрабанда на американски технологии в нарушаване на западните наказания и пране на пари. Uss се появи още веднъж в Русия предишния април.

Той е изправен пред до 30 години затвор, споделиха прокурорите в Милано.

Според Държавния департамент на Съединени американски щати Uss е провел транснационалните измами, контрабанда и пари изпиране частично посредством основана в Хамбург, Германия компания. Той и различен неидентифициран обвинен са упрекнати в противозаконен експорт на военни технологии с двойна приложимост на стойност милиони долари от Съединените щати към Русия и потребление на финансовата система на Съединени американски щати за контрабанда на милиони барели нефт от Венецуела, както в нарушаване на американските, по този начин и на други наказания.

Италианските медии настояват, че съветските разследващи служби са взели участие в бягството, като са сва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР