Уругвайският нападател Луис Суарес се оплака от грешките на отбора

...
Уругвайският нападател Луис Суарес се оплака от грешките на отбора
Коментари Харесай

Луис Суарес: Равенството с Япония остави горчив вкус

Уругвайският нападател Луис Суарес се оплака от грешките на тима му в мача с Япония - 2:2 от група " В " на шампионата Копа Америка. Според него, би трябвало да се работи по концентрацията през цялата среща.

" Трябва да поправяме грешките и да подчертаем позитивните моменти от играта ни. Създадохме по-добри шансове. Ето за какво, тъждество оставя горчив усет.

Като цяло, имахме добър мач, само че направихме единствено две неточности и имахме два гола. На такива шампионати би трябвало да внимавате. Разбрахме, че провалянето на Япония против Чили не отразява силата на техния тим. Те са бързи и технични. Японците ни оказаха напън и ни попречиха да играем нашия футбол ", съобщи Луис Суарес.

Неговият съотборник Хосе Хименес похвали Япония.

" Ние би трябвало да отдадем респект на съперника. Японците играха доста добре в средата на терена. И в офанзивата те демонстрираха отлична скорост, създавайки ни доста проблеми и упражняваха напън ", съобщи бранителят.

Селекционерът на Япония Хаджиме Мориасу е удовлетворен от равенството.

”Това тъждество ще ни помогне да растем, тъй като Уругвай е един от най-хубавите тимове в международния футбол. Тази среща ще ни помогне да се развием и несъмнено ще усили самочувствието ни ", съобщи Хаджиме Мориасу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР