Урок по родолюбие за първокласниците от I „А“ клас бе

...
Урок по родолюбие за първокласниците от I „А“ клас бе
Коментари Харесай

Открит урок по родолюбие за първолаците в Мездра

Урок по родолюбие за първокласниците от I „ А “ клас бе извършен още в първия образователен ден. Таня Йоловска, дълготраен преподавател в ОУ „ Христо Ботев “ – Мездра, бе пременена в рокля с цветовете на българското национално знаме.
По остаряла българска традиция Йоловска посрещна възпитаниците си с самун и мед, а децата екзалтирани от срещата с първия си преподавател, не скриха страстите си.
В класната стая, седнали паралелно до букварите, децата опознаха другарчетата си като се показаха и споделиха какви биха желали да станат, когато пораснат.
„ Освен, че ние сме български учители и би трябвало да учим нашите деца, ние би трябвало да възпитаваме в тях силата и духа на патриотизма, тъй като най-важното е да я има България. А с цел да я има България, би трябвало да ги има нашите деца, би трябвало да останат тук, да бъдат здрави, да бъдат сполучливи. На всички български учители, сътрудници, искам от сърце триумф, здраве и да живее България “, показа учителката.
Класният началник на I „ А “ клас бе поздравена персонално от кмета на общината инж. Генади Събков, който изрече религия в бъдещото потомство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР