Ураганът Рослин се засили до голяма буря от категория 4.

...
Ураганът Рослин се засили до голяма буря от категория 4.
Коментари Харесай

Ураганът Рослин се засили до голяма буря

Ураганът " Рослин " се ускори до огромна стихия от категория 4. Той се доближава към тихоокеанското крайбрежие на Мексико, оповестиха от Националния център за ураганите на Съединени американски щати (NHC).

От там предизвестиха за евентуално разрушителни ветрове, рискови талази и неочаквани наводнения.

Ураганът се намира на към 240 км западно-югозападно от Мансанильо, с оптимални непрекъснати ветрове от 210 километра в час. Очаква се той да удари крайбрежието на щата Наярит в неделя със мощ, близка до тази на вихър, заяви NHC в обновената си информация в 15:00 ч. по Гринуич.

Category 4 Hurricane Roslin is set to hit Mexico
— NewsFop (@newsfop)
" Прогнозите са за в допълнение увеличаване през днешния ден. Въпреки че от довечера е допустимо известно намаляване, чака се " Рослин " към момента да бъде със мощ, близка до тази на огромен вихър, когато доближи сушата в неделя ", обявиха от NHC.

" Според прогнозата центърът на Рослин ще се движи паралелно на югозападното крайбрежие на Мексико до обяд през днешния ден, след което ще се приближи до крайбрежието на западно-централно Мексико и евентуално ще доближи сушата по крайбрежието на мексиканския щат Наярит в неделя сутринта. "  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР