Упрек към Сергей Станишев отправи в пост във Фейсбук бившият

...
Упрек към Сергей Станишев отправи в пост във Фейсбук бившият
Коментари Харесай

Бонев: Станишев е мръсник, закопа БСП с 11 поредни загуби!

 Упрек към Сергей Станишев насочи в пост във Facebook някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Той дефинира държанието на ръководителя на ПЕС като лицемерно и отбрани водача на българските социалисти от умишлените внушения, правени в последно време от експредседателя на Българска социалистическа партия:

Ето го целия пост:

Станишев натоварва лицемерно Българска социалистическа партия с очакване да завоюва изборите с най-малко 100 хиляди гласа повече от ГЕРБ.

Това било обвързване на управлението, сиреч Корнелия. Все едно не знае, че той закопа Българска социалистическа партия с 11 следващи загуби.

Може да са и повече.

Защо го прави? Защото е безсрамник.

Да натовариш с упования за съкрушителна победа Българска социалистическа партия тъкмо в този момент, това е единственото оръжие да атакуваш Нинова, когато не се оправдаят съзнателно пресилените ти упования, които втълпяваш.

И те, мнимите врагове на ГЕРБ, не го крият. Лошото е, че, сякаш правилни партийци, вършат всичко допустимо Българска социалистическа партия да не завоюва, та да употребяват това като оръжие.

Не съм в тази партия, само че поддържам единствената опция да се махнат мутрите. Само Българска социалистическа партия има тази опция.

И втренчени в пъпа си да махнат Корнелия, сякаш правилните бесепари, оказват помощ на мутрите.

Добре, на следващия ден Българска социалистическа партия не печели безапелационно изборите. Защото сме в пандемия, тъй като държавното управление ръководи увеличението на броя на заболелите, а не рецесията, тъй като се теглят безумни заеми и парите се раздават на новата класа - държавните служители...

Какво вършиме?!

Корнелия ще ви е изкупителната жертва, нали.

И взимате властта.

Ще ви кажа какво ще стане.

Ще изчезнете като Съюз на демократичните сили. Завинаги.

Но ще останете в историята като ибрици на мутрите.

Запомнете го от мен, тъй като знаете, че знам доста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР