Управниците на всички нива трябва да изпълняват дадените обещания, това

...
Управниците на всички нива трябва да изпълняват дадените обещания, това
Коментари Харесай

Владимир Путин: Властта трябва да изпълнява обещанията си

Управниците на всички равнища би трябвало да извършват дадените обещания, това е споделил съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи ТАСС.

"Хората имат искания към властта. В по-голямата си част жителите имат учредения. Доста постоянно някои управници афишират всякакви проекти, които остават на хартия. Казана дума – хвърлен камък. Дадените обещания би трябвало да се извършват и това би трябвало да става във допустимо най-кратки периоди ", е споделил президентът по време на среща с шефа на федералната Данъчна работа Даниил Егоров, състояла се през днешния ден в Москва.

Стопанинът на Кремъл по време на диалога си също е подчертал нуждата представителите на локалните местните управляващи да чуват думите на хората. "Не считам, че някой началник би трябвало да сърди, в случай че към него се насочат сериозни бележки, е показал още той.

Егоров от своя страна е споделил, че броят на самозаетите в страната се е увеличавал с към 5000 души дневно. "Това е доста добра вест. Хората желаят да работят легално. Ние обаче би трябвало да бъдем доста деликатни и да не допуснем отлив на работна ръка от трудещите се на непрекъснати контракти към самонаетите ", е показал още той.

Държавният глава е похвалил събеседника си. Вие прецизно продължавате политиката на своя предходник, е показал Путин.

Настоящият министър председател на Русия Михаил Мишустин до заемането на сегшната си позиция (16 януари 2020 година ) е бил началник на Данъчната работа в продължение на съвсем 10 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР