Управляващото мнозинство отнема председателството на върху Комисията за контрол

...
Управляващото мнозинство отнема председателството на  върху Комисията за контрол
Коментари Харесай

Борисов, Петков и Пеевски отнемат Комисията за службите за сигурност от Възраждане

Управляващото болшинство лишава председателството на " " върху Комисията за надзор над службите за сигурност. Това излиза наяве от план на решение за промени в Правилника за организацията и активността на Народното събрание, оповестен на интернет страницата на Народното събрание, написа " Фокус ". 

Проектът на решение е импортиран от водачите на евроатлантическото мнозинство Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, , Делян Пеевски и Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.  През предходната седмица ръководителят на Народното събрание Росен Желязков обяви, че Николай Дренчев от " " ще ръководи комисията. Припомняме, че председателството се реализира на ротационен принцип. 

Пеевски изиска обаче в петък председателството на " " да бъде отнето под предлог, че е застрашена за националната сигурност. Той дефинира третата политическа мощ като " проруска партия ".  

С плана на решение водачите на ръководещите политически сили оферират ротационният принцип да отпадне. Те показват, че комисията не провеждала постоянно своите съвещания, не внасяла отчети по доклади и законопроекти, а постоянно била и бойкотирана, съгласно тях съзнателно, с цел да не може да приема решения.

Предлага се Народното събрание да дефинира със свое решение непрекъснат ръководител и членове на комисията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР