Управляващият блок на германския канцлер Ангела Меркел ХДС/ХСС и Социалдемократическата

...
Управляващият блок на германския канцлер Ангела Меркел ХДС/ХСС и Социалдемократическата
Коментари Харесай

Меркел няма да се откаже от Северен поток-2

Управляващият блок на немския канцлер Ангела Меркел ХДС/ХСС и Социалдемократическата партия на Германия няма да поддържат настояването да се откажат от завършването на газопровода " Северен поток-2 ", съобщи Блумбърг базирайки се на източници в Бундестага.
На 5 септември консерваторът и претендент за водач на партията Християндемократически съюз Фридрих Мерц прикани за двугодишен мораториум върху построяването на газопровода заради обстановката към Алексей Навални.
 Берлин мълчи за бъдещето на Северен поток-2 Берлин мълчи за бъдещето на " Северен поток-2 "
Правителството на Германия остави без отговор въпроса дали отравянето на Навални може да се отрази на бъдещето на газопровода „ Се...
Според организацията, обединението на Меркел няма да поддържа апелите за заледяване на плана, защото немската промишленост поддържа строителството. Освен това дълбоките връзки сред двете страни, изключително измежду немските социалдемократи, е малко евентуално да нарушат реализацията на „ Северен поток-2 “.
Друг значим фактор е враждебността на Съединени американски щати към тръбопровода и упражняваният напън. Това индиректно се потвърждава от изказването на Източния комитет на немската стопанска система по отношение на настояването на Меркел да не се свързва осъществяването на плана със обстановката към Навални.
Друга значима причина, заради която немските управляващи не имат намерение да изоставят тръбопровода, е нуждата от заплащане на обезщетение при положение на неуспех на плана. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР