Управляващите започват да свикват с този пазарлък. Ако не се

...
Управляващите започват да свикват с този пазарлък. Ако не се
Коментари Харесай

Първан Симеонов посъветва ГЕРБ и ДПС да не изпъкват много, ПП-ДБ са тези, които обират негативите

Управляващите стартират да привикват с този пазарлък. Ако не се спънат тук или на евроизборите, може да имат късмет за години напред. Размечтаха се за цялостен мандат и ми се коства, че това е новият вятър, който духа при тях. Това съобщи политологът Първан Симеонов в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз. 

По думите му ръководещите може да се срутят " със същия триумф " от личната си тежест. 

Калкулирахме какъв брой министри са споменавани като вид за промяна. Те са не по-малко от 10. Това е ужасно доста. Управляващите избират регулаторите, вземат решение и какъв да е евродепутат. Тези тематики се сместват. Трябва да се намира място за доста хора. Те лека по лека намират ваксата във взаимното договаряне – аз на теб, ти на мен, уточни Симеонов. 

Според него Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще има думата за избор на министри. " Това държавно управление е определено като тип служебно, което да свърши сложна, непопулярна работа – малко да закара България на запад. Няма по какъв начин такова държавно управление да е известно и постоянно ще наподобява грозновато. Те в никакъв случай не би трябвало да не помнят главната си цел – да свършат тежката работа. Започнаха с Конституцията. Съдебната промяна на запад се споделя като непрекъснат тормоз върху прокуратурата. Това държавно управление като прави черната работа не трябва да чака сърдечност от обществото ", добави още политологът. 

Той дефинира като чисто партийни номинираните за конституционни съдии. " ПП-ДБ е по-скоро експертна кандидатура. и " Възраждане " издигнаха партийна. Това няма да се прочете добре ", споделя още той. 

Според Симеонов няма да се прочете добре и в случай че ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров стане ръководител на Народно събрание. 

" би трябвало да намерят баланс сред деликатната власт и значимата власт. Постове в регулаторите могат да се окажат добър вид. Това не е власт, това е въздействие. Най-важното при и е да не изпъкват доста, ПП-ДБ са тези които изпъкват и те обират негативите ", сподели още Първан Симеонов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР